En aquest post podràs veure tot el que vem fer en el nostre viatge de 4 dies. Si no saps què veure a Praga en 4 dies, aquesta és la teva entrada per inspirar-te! Nosaltres la vem visitar durant el mes d’octubre però aquest planning és vàlid per a qualsevol època de l’any.

Abans escrivíem el nostre dia a dia, però acabaven sent uns post molt llargs i potser pesats per a vosaltres. Així que hem decidit fer un petit resum dels dies del viatge en una sola entrada, en lloc d’una entrada per dia, i a part penjar al nostre canal de Youtube un vídeo per cada dia de viatge.

Dia 1: Visitem el castell de Karlstejn i arribada a la ciutat de Praga

El primer dia va ser el dia que vem volar cap allà. Vem arribar a l’aeroport de Praga a les 10 del matí després de matinar bastant, com en la majoria de viatges que fem. Allà vem agafar el Airport Express, un autobús que va directe de l’aeroport al centre i que amb la Prague Card és gratuït. Vem deixar les coses a l’hotel i ens vem anar a veure el Castell de Karlstejn, que està a una hora aproximadament en tren des de la ciutat. El vem voler visitar el primer dia per ja després aprofitar els 3 dies de la Prague Card a la ciutat, ja que si no estàs un dels tres dies a la ciutat és més difícil d’amortitzar-la.

No vem poder fer gaire més el primer dia, ja que vem arribar a Praga de tornada del castell a la tarda. Estàvem bastant cansats com per caminar la ciutat.

Què veure a Praga en 4 dies - Nosaltres en un mercat de carrer de Praga

Què veure a Praga en 4 dies – Nosaltres en un mercat de carrer de Praga

Vem sopar en un lloc anomenat O Sádlů, on vem poder degustar per primer cop el menjar típic txec i on vem poder prendre una bona cerveseta Pilsner Urquell, una cervesa típica txeca que trobareu a gairebé tots els restaurants de Praga.

Si voleu veure més sobre aquest dia el podeu veure en el següent vídeo:

Dia 2: Pont de Carles, Rellotge Astronòmic de Praga i passeig pel casc antic

El segon dia de viatge ens vem aixecar amb forces per fer un dia intens, volíem visitar tant poguéssim fins que les cames ens diguessin prou. Vem anar a veure un dels ponts més famosos i també més turístics de Praga: el pont de Carles. Aneu amb compte amb les carteres i motxilles en aquest pont ja que la gran quantitat de gent fan que siguin un bon objectiu per carteristes. El pont és molt bonic, encara que ens vem agobiar una mica amb tota la gent que hi havia.

Què veure a Praga en 4 dies - Pont de Carles i Castell de Praga

Què veure a Praga en 4 dies – Pont de Carles i Castell de Praga

Després vem tornar cap al centre per fer un Free Tour amb la companyia Unity Tours. Ens va agradar molt, ja que vem descobrir la història de la ciutat explicada d’una manera molt amena. Us recomanem fer un Free Tour com una de les primeres coses que feu al vostre destí, ja sigui Praga o qualsevol ciutat. T’ajuda a descobrir el més important de manera general, i després tens temps per tornar al que més t’ha agradat i fer fotos tranquil. Per als que no ho sapigueu els Free Tour son gratuïts, com el seu nom indica, però al final pots/has de deixar una propina al guia en funció del que t’hagi agradat el tour.

Si voleu veure més sobre aquest dia el podeu veure en el següent vídeo:

Dia 3: Castell de Praga, Torre de Petřín i Museu de LEGO

El tercer dia vem pensar que era un bon dia per visitar el Castell de Praga. Dins el Castell hi ha diversos llocs per visitar: la Catedral de Sant Vito, La basílica de Sant Jordi, el Carreró d’or… Com vem veure tot el que tenia per veure vem reservar-nos el matí d’aquest dia per fer la visita. A la entrada de la Prague Card ja us vem explicar que l’entrada ens va sortir gratis i ens va agradar molt. Encara que la visita ens va agradar la vem poder fer en menys temps del que esperàvem. És per això que a mig matí vem decidir anar a la Torre de Petřín. És un lloc totalment recomanable on podreu tenir la millors vistes de la ciutat de Praga.

Què veure a Praga en 4 dies: Vistes de Praga des de la Torre de Petřín

Què veure a Praga en 4 dies: Vistes de Praga des de la Torre de Petřín

A l’hora de dinar vem decidir anar a l’O Fleku ja que ens havien recomanat aquesta cerveseria/restaurant de l’any 1500.

A la tarda vem anar al museu de LEGO ja que havíem llegit que era un dels museus de LEGO més importants i com encara som com nens vem anar a veure què tal.

Si voleu veure més sobre aquest dia el podeu veure en el següent vídeo:

Dia 4: Mercat Pražská Tržnice i Sinagogues del barri Jueu de Praga

El quart i últim dia de viatge ? vem anar a veure un mercat de la ciutat. Una cosa que ens agrada en els viatges és fer coses que la gent local fa i vem pensar que en un mercat de barri no hi hauria molt turista, i menys si no és conegut. I així va ser, vem anar a veure com era el dia a dia a la ciutat mentre la gent local comprava fruita i verdura.

Què veure a Praga en 4 dies - Mercat de Pražská Tržnice

Què veure a Praga en 4 dies – Mercat de Pražská Tržnice

Després de diversos intents de visitar les sinagogues i el barri jueu de Praga per fi aquest dia vem poder fer-ho. El segon dia de viatge vem intentar fer-ho però era el Yonki Pur, una festivitat jueva en què les sinagogues estaven tancades. Les singogas que més ens van agradar van ser la Sinagoga Espanyola i la de Pinkas. En aquesta última podreu veure dibuixos dels nens que van estar al camp de concentració de Terezin i també podreu entrar al Cementiri Jueu de Praga.

Si voleu veure més sobre aquest dia el podeu veure en el següent vídeo:


Què us sembla aquesta nova manera d’explicar el dia a dia dels nostres viatges? És més còmode veure un vídeo que llegir una entrada llarga o sou dels que preferiu llegir sobre els nostres viatges? Aquests vídeos és la primera sèrie que fem en un viatge i són molt millorables en molts aspectes. A poc a poc anirem millorant ?. Si no us voleu perdre els vídeos dels viatges que anem fent us podeu subscriure al nostre canal de Youtube.

Deixa’ns un comentari amb el que et sembla i intentarem anar millorant en futurs viatges. I res, qualsevol dubte sobre la ciutat de Praga ja sabeu on som: ens envieu un missatge per Facebook, correu o ho poder preguntar als comentaris aquí abaix. Us ajudarem en tot el que puguem!