Si esteu buscant un lloc on dormir a Praga us recomenem que llegiu aquesta entrada, ja que us expliquem que tal va ser la nostra experiència al AXA Hotel de Praga. Un hotel cèntric, amb esmorzar inclòs i, tot i no comptar amb una habitació molt luxosa, és més que suficient per un viatge de turisme per la ciutat de Praga. L’Axa Hotel de Praga ens va sortir per 32€/nit per persona.

Nosaltres vem reservar aquest ja què tenia cancel·lació gratuïta junt amb alguns altres, però al finalment ens vem decidir per aquest i vem cancel·lar la resta.

On dormir a Praga: Habitació de l'Axa Hotel

On dormir a Praga: Habitació de l’Axa Hotel

Serveis de l’AXA Hotel de Praga

L’estada a l’AXA hotel va ser molt bona. En el preu de l’hotel estava inclòs l’esmorzar. Hi havia molta varietat, des de bacon i salsitxes fins a dolços típics de República Txeca. No sabem si ens fem grans o què, però cada cop agraïm més que el lloc on ens allotgem tingui esmorzar. Perque sino de vegades donem moltes voltes abans de trobar un lloc on esmorzar.

L’AXA hotel de Praga compta amb gimnàs gratuït i piscina. L’entrada a la piscina només és gratuïta si reserveu a través de la seva web, nosaltres com vem reservar des de Booking no teníem accès. Però valoreu si us surt a compte, nosaltres no vem tenir temps ni d’anar a veure el gimnàs perque només vem anar a l’hotel per dormir.

On dormir a Praga: Habitació de l'Axa Hotel

On dormir a Praga: Habitació de l’Axa Hotel

On dormir a Praga: Bany de l'Axa Hotel

On dormir a Praga: Bany de l’Axa Hotel

Localització de l’AXA Hotel de Praga

L’hotel està 5 minuts de la Plaça de la República (Namestie Republiky), què és un dels llocs on para l’Airport Express que us entra amb la Prague Card. Si llegiu aquesta entrada sobre si val la pena la Prague Card us ajudarem a decidir si us sortirà a compte. A nosaltres ens va anar molt bé que estigués tan cèntric per que només arribar vem poder anar a deixar les maletes a l’hotel i començar a gaudir del nostre viatge.

Des de l’hotel també es pot arribar a peu a l’estació principal de tren de la ciutat de Praga, la Hlavní Nádraží, i al centre de la ciutat. També ens va ser molt útil estar a prop de l’estació per què és on vem agafar el tren per anar a veure el Castell de Karlstejn el primer dia de viatge.

A part de tot això dir-vos què molt a prop de l’hotel trobareu bons llocs per anar a sopar. Quan portes moltes hores caminant i estàs molt cansat, s’agraeix poder sopar a prop de l’hotel.

Valoració de l’AXA hotel de Praga

La nostra valoració de l’Axa Hotel de Praga és un 8.5. El tracte va ser molt bo, inclús vem tenir la sort de què el recepcionista ens parlés en castellà. Tot va anar bé i, el que  més destaquem és el complet esmorzar i la situació dins de la ciutat de Praga.

Pàgina de l’hotel | Reserva’l a Booking