Aquesta entrada serà una mica diferent a les que esteu acostumats en aquest blog. Vaig a explicar-vos una mica com seran els nostres propers mesos. Portem un 2016 que no podem estar més agraïts per haver pogut viatjar tant, vem estar a Berlín al gener (encara ens queda contingut per pujar, per cert), a Andorra pel Travel Bloggers Meeting, a Madrid fa un parell de mesos (com em va agradar el musical del Rei Lleó…). A part, totes les excursions que hem fet per Catalunya: la Garrotxa, Camí de Ronda… Doncs no, no parem ja que ara estem planificant dos viatges més per Europa abans d’acabar l’any.

Em fa la sensació que aquest proper viatge ens ho hem guardat per nosaltres i és que no hem publicat en cap xarxa social que ens anem ni on anem Quins nervis veritat? On deu ser? Volíem que fos una sorpresa però com ja estem a 9 dies d’anar-nos no podem aguantar més. Ens anem a Praga!!!

Marxem de viatge!

Marxem de viatge!

Praga: L’espineta clavada

Fa anys, ANYS, que diem d’anar a Praga. La nostra intenció era que fos el nostre primer viatge, que va acabar sent Amsterdam, i per una cosa o una altra ha anat quedant en un segon pla. Potser per això ara ens fa tanta il·lusió. Anar a Praga en temporada alta ha de ser una bogeria de turistes així que vem decidir fer aquest viatge durant el mes d’octubre, que encara que farà més fred, podrem gaudir més de la ciutat. Per ara les previsions són de pluja però esperem que s’equivoquin. Creuem els dits!

Tota la gent a la què hem explicat que farem aquest viatge ens respon amb un: “Oh! Praga!”, “M’encanta!”, “Tornaria ara mateix”, i això no pot fer res més que incrementar les nostres expectatives de la ciutat. Però bé, només que sigui la meitat de maca que Budapest ja serà molt.

Només queda una setmana i ens queden mil coses per planificar, per començar com anirem a l’aeroport ja que ara tenim més opcions on escollir. Aquest any ha obert la Línia 9 de metro a Barcelona que arriba fins a la T1 i sembla la millor opció per anar a l’hora que tenim el vol.

Més vídeos pel nostre canal de Youtube

Aprofitant que us expliquem sobre el nostre proper viatge dir-vos que serà el primer viatge que intentarem gravar més vídeos, a part de seguir fent entrades per al blog intentarem gravar el nostre dia a dia a la ciutat. A veure què surt de tot això! Una manera de seguir-nos durant el viatge serà segurament per Instagram Stories, si el Roaming i la cobertura ens ho permet. Pels vídeos més elaborats haureu de subscriure-us a nostre canal de youtube JA MATEIX, que si no segur que us els perdeu!

Com sempre també podreu seguir el nostre viatge per Twitter, Facebook i Instagram que últimament els tenim una mica parats per falta de contingut. Hem de viatjar més!

Estem millorant les guies dels nostres viatges

Si heu vist que últimament hem publicat menys entrades és per que hem estat treballant en una nova versió de les nostres guies de viatge. Vem estar diversos dies repassant la Guia de Cracòvia i millorant-la visualment com a patró per després aplicar el nou estil a la resta de guiesCom és contingut que ja està publicat al blog no apareix com a contingut nou, però no podeu imaginar el treball que porta ?.

Crec que això és tot el que volia explicar, sembla poc però un cop et poses a escriure et lies…

I vosaltres, heu estat a Praga? Alguna recomanació sobre què visitar o a on anar? Deixa’ns un comentari aquí sota o en qualsevol de les xarxes socials! Fins la propera viatgers!!