Si ens posem a comparar amb altres viatges que hem fet, aquest hotel és un dels que millor ens ha sortit en relació qualitat/preu. Vem estar a Madrid un cap de setmana per anar a veure el Rei Lleó i vem aconseguir trobar una oferta a l’Hotel Senator Gran Via a tan sols 27 € per persona/nit. Per ser un hotel de quatre estrelles i la seva genial ubicació, en ple centre de Madrid, vem pensar que havíem d’aprofitar la ganga i agafar-lo. A continuació us expliquem que ens va semblar. (Aquesta entrada no està patrocinada per l’hotel i el que expliquem en ella és la nostra més sincera opinió ?).

Serveis de l’Hotel Senator Gran Via

Aparcament

Un requisit per a nosaltres era que l’hotel tingués l’opció de pàrquing, ja que després de valorar diverses opcions (avió, AVE i cotxe) el que ens sortia més a compte era viatjar amb cotxe. Des de Barcelona són unes sis hores, una mica més que amb la resta de transports, però ens sortia moltíssim més barat.

El pàrquing de l’hotel el vem trepitjar el dia d’entrada i el de sortida, per que conduir a Madrid és un caos. Per deixar-lo tres dies ens va costar uns 50 €, però com els preus canvien cada dos per tres, serà millor que ho consulteu amb l’hotel.

Wifi

En teoria l’hotel tenia Wifi però no vem aconseguir configurar-la. Es connectava correctament però després no hi havia internet. No va ser greu ja que estant a Espanya seguíem tenint connexió per dades, però tot i així és un contra de l’hotel.

Em rendeixo, no aconsegueixo configurar la wifi!

Em rendeixo, no aconsegueixo configurar la wifi!

Jacuzzi

Que bé ens va anar al jacuzzi d’aquest hotel! Una de les millors coses d’aquest allotjament és que a la terrassa superior té dos jacuzzis amb vistes de Madrid. Ens vem pujar el mòbil per fer fotos mentre ens banyàvem i va valdre la pena.

On dormir a Madrid: Jacuzzi amb vistes a la ciutat

On dormir a Madrid: Jacuzzi amb vistes a la ciutat

On dormir a Madrid: Jacuzzi amb vistes a la ciutat

On dormir a Madrid: Jacuzzi amb vistes a la ciutat

On dormir a Madrid: Jacuzzi amb vistes a la ciutat

On dormir a Madrid: Jacuzzi amb vistes a la ciutat

On dormir a Madrid - Vistes des del Jacuzzi

On dormir a Madrid – Vistes des del Jacuzzi

També cal dir que nosaltres vem agrair més els jacuzzis perquè els dies que vem estar feia una calor infernal a Madrid. No podíem anar pel carrer sense anar entrant a botigues per refrescar-nos amb l’aire condicionat.

Spa gratuït

A més dels jacuzzis de la terrassa superior, l’hotel també té un spa gratuït pels clients (quan feu el checkin us diran l’horari en què hi podeu anar). No us podem dir molt d’aquest servei perquè no vem tenir temps d’anar a veure’l ?. Potser si haguéssim estat més dies haguéssim agraït tenir un spa per relaxar-nos.

Habitació de l’Hotel Senator Gran Via

L’habitació de l’hotel estava bé. Tenia un munt de coses que nosaltres no fem servir però que està bé tenir: planxa i taula planxar, tetera, cafetera… I una nevera que ens va anar molt bé per tenir l’aigua fresqueta tot el viatge. Per la resta, és una habitació normaleta sense vistes ni res, però… perquè volem més! Amb el poc temps que estem en ella…

On dormir a Madrid: Habitació de l'Hotel Senator Gran Via

On dormir a Madrid: Habitació de l’Hotel Senator Gran Via

On dormir a Madrid: Bany de l'Hotel Senator Gran Via

On dormir a Madrid: Bany de l’Hotel Senator Gran Via

Localització de l’hotel

Com us hem dit l’hotel estava més cèntric impossible. No vem agafar el transport públic ni un dia, ja que a llocs com Callao o la Plaza del Sol arribàvem en deu minuts caminant. A més, el motiu principal del nostre viatge va ser anar a veure el musical del Rei Lleó (si no ho heu vist i us agrada la pel·lícula no us el podeu perdre) i el teatre estava tot just travessar la Gran Via. És més, l’hotel posa fotos del Teatre Lope de Vega com a reclam a la seva pàgina de Booking.

On dormir a Madrid: Musical de Rei Lleó a Madrid

On dormir a Madrid: Musical de Rei Lleó a Madrid

Valoració d’Equipatge de mà

En la nostra estada no vem tenir cap problema i ens va sortir molt bé de preu, si trobeu una oferta semblant us ho recomanem. Nosaltres no pagaríem molt més del que vem pagar ja que som més d’anar a hotels senzills, però si et costa el mateix un de quatre estrelles, per què no aprofitar!

La nostra puntuació de l’Hotel Senator Gran Via és d’un 9.5.

Pàgina de l’hotel: Senator Gran Via Spa Hotel

Informació útil de Madrid