Barcelona és una gran ciutat amb un munt d’activitats i recorreguts que fer. Avui en dia tots mirem més on gastem els nostres diners. En diuen crisi financera. No se si n’haureu sentit a parlar. Bé, doncs a EDM presentem plans per fer gratis a Barcelona.

Com que hi ha moltes activitats per fer gratis a Barcelona hem decidit classificar-les en diverses categories: aire lliure, exposicions, museus i visites i recorreguts. En aquestes entrades trobareu activitats que fer tant entre setmana com en cap de setmana, per fer sols, amb parella o amb els vostres nens. Si no saps que fer avui, segueix llegint…

Què fer gratis a Barcelona a l’aire lliure

Què fer gratis a Barcelona a l'aire lliure

Exposicions gratis

Què fer gratis a Barcelona: Exposicions

Museus gratis

Què fer gratis a Barcelona: Museus

Visites i recorreguts gratis

Què fer gratis a Barcelona: Visites i recorreguts

Free tours per Barcelona

Una altra opció si no sabeu que visitar de la ciutat és fer un Free Tour. Nosaltres ara els fem molt sovint quan anem de viatge. És una manera de descobrir les ciutats molt pràctica. A més a més no et compromets a res, si t’agrada el tour aportes el que creguis necessari. Si t’avorreix t’en vas a mig tour, sense cap problema. A Barcelona només n’hem fet un pel Born, però ens va agradar molt. El que vam fer va ser amb l’empresa Sandemans New Tours, aquí us expliquem més com va ser.

Altres free tours que podeu fer són aquests:

  • Free tour pel centre de Barcelona Comença a plaça catalunya i explica secrets, llegendes i curiositats de la ciutat. Nosaltres encara no l’hem fet, però el tenim pendent. Aquest tipus de tours ens agraden molt.
  • Free tour per la Barcelona modernista:  Nosaltres la ruta modernista l’hem fet pel nostre compte, llegint sobre tots els llocs. Podeu veure l’entrada d’imprescindibles de la ruta del modernisme que hem fet si us agrada anar pel vostre compte. Si no, l’opció del free tour també és molt recomanable. En dues hores veureu alguns dels llocs més emblemàtics del modernisme de la ciutat i tindreu una explicació del guia que us acompanyi.

Si sabeu de llocs o activitats gratuïtes a Barcelona no dubteu en deixar-ho als comentaris i així ho podrem incorporar a l’entrada per tal de compartir-ho amb tots vosaltres.

Si vols rebre les entrades que anem publicant sobre Barcelona et pots subscriure per correu a sota d’aquesta entrada!

Aquesta entrada es va actualitzant a mesura que trobem noves coses a fer gratis a barcelona. Si no et vols perdre cap subscriu-te per correu i t’avisarem quan es publiqui una entrada nova. Prometem no enviar spam!