Uns amics ens havien parlat molt bé d’uns tours gratuïts per diferents ciutats d’Europa. En concret ens havien parlat molt bé del de Londres i el de Munic. Com a mitjans d’abril anem uns dies a Munic, vem decidir fer el de Barcelona per fer-nos una idea de com són i què esperar d’aquests tours gratuïts de l’empresa Sandemans New Europe.

Sandemans New Europe

Sandemans New Europe és coneguda pels seus tours gratis per diferents ciutats d’Europa. Trobem tours a ciutats com: Amsterdam, Berlín, Londres, Livepool…. Aquests tours els fan guies autònoms que només cobren les propines que els turistes els hi deixen. Ofereixen tours tots els dies de l’any i en diversos idiomes. Per exemple, el que vem assistir de Barcelona es feia en castellà i anglès.

Tour gratis Barcelona

El tour gratis de Barcelona té com a punt de trobada la plaça de l’Àngel, on està la parada de metro línia groga de Jaume I. D’allà ens desplacem fins a la plaça del Rei on començarà un viatge de 3 hores al passat de la ciutat de Barcelona.

Durant aquestes 3 hores es visiten punts d’interès de la ciutat com la Catedral, la plaça Sant Jaume, Santa Maria del Mar, Santa Maria del Pi, el Call… Tot acompanyat per unes explicacions molt interessants per part d’una guia que es notava que s’estima la seva ciutat.

Tour gratis Barcelona: Ajuntament de Barcelona

Tour gratis Barcelona: Ajuntament de Barcelona

Tour gratis Barcelona: Catedral de Santa Maria del Mar

Tour gratis Barcelona: Catedral de Santa Maria del Mar

A mi – David – que no m’ha agradat mai estudiar història ho vaig trobar molt interessant. El fet d’enllaçar la història amb llocs pels quals has passejat molt sovint fa que ho vegis des d’un punt de vista més proper.

Tour gratis Barcelona: Plaça de Sant Felip Neri

Tour gratis Barcelona: Plaça de Sant Felip Neri

Altres Tours de Barcelona

Durant el tour es fa una parada de 30 min per agafar forces. Són 3 hores caminant i una mica de relax també va bé. En el nostre tour van aprofitar per vendre entrades al següent tour. En aquest cas es tractava de la Barcelona modernista. El vem trobar molt interessant per fer-lo un altre dia. Aquest tour costa 10€ per persona. Tot i així, si t’interessa la visita, és un bon preu. Més o menys com una entrada de cinema per 3 hores de visita.