Els plans gratis a l’aire lliure que us proposem per fer a Barcelona són ideals pels caps de setmana o festius que fan bon temps. Passejar pel parc metropolità més gran del món, veure la font de la cançó popular catalana “Baixant de la font del gat”…

Font del gat i els Jardins de Laribal

A la muntanya de Montjuïc trobem una font molt coneguda gràcies a la cançó popular catalana “Baixant de la font del gat”. La Font del gat es troba als Jardins de Laribal i si teniu una estoneta lliure podeu aprofitar per veure aquesta font tan popular.

Gat a l'edifici restaurant de la Font del gat

Font màgica de Montjuïc

La font màgica de Montjuïc va ser creada amb motiu de l’Exposició Universal de 1929. Aquesta font ofereix un espectacle d’aigua, colors i música que recomanem que veieu. L’horari i la música poden variar segons el l’època de l’any i l’hora respectivament.

Font màgica de Montjuïc

Parc de la Ciutadella

El Parc de la Ciutadella és un dels parcs més grans de la ciutat. Si hi anem una tarda qualsevol trobarem la gespa plena de gent descansant, fent esport, slack-line… Algun cop també hem vist activitats dirigides com Capoeira o gent tocant la guitarra. Cada cop s’està adoptant més aquesta costum de estar en els parcs, fins ara més típica d’Holanda o Anglaterra.

Font del parc de la CiutadellaAl parc també hi podem veure obres de Gaudí i el Parlament de Catalunya. Si el visiteu amb nens segur que se us acaba el pla gratuït ja que us demanaran d’anar al Zoo que es troba dins del mateix recinte.

Parlament de Catalunya

Parc de Collserola i carretera de les aigües

Carretera de les aigües

Només us costarà un bitllet de ferrocarril. Si baixeu al baixador de Vallvidrera només caldrà que agafeu el funicular per pujar a la carretera de les aigües. També és espectacular veure Barcelona des d’allà. La relació distancia-desconnexió és molt bona.

Vista de Barcelona des de la Carretera de les aigües

Parc de Collserola

El Parc de Collserola és el parc metropolità més gran del món. Ni més ni menys que 22 vegades el tamany del Central Park de Nova York. Hi trobem el pantà de Vallvidrera, moltes rutes per fer-hi a peu i molta natura per veure. Tenim pendent visitar-lo i fer una entrada més extensa sobre aquest parc.

Pantà de Vallvidrera del Parc de Collserola

Parc Güell

Escales Parc Güell

La zona monumental ara és de pagament. Podeu consultar l’horari a la pàgina web del parc. Entenem que la resta del dia és de lliure accés però no ho hem pogut comprovar.

La resta del parc, on també podem veure altres obres de Gaudí segueix sent gratuïta.

Passejar pel passeig marítim

Personalment les platges de Barcelona són molt pitjors que les que podem trobar per les rodalies (El masnou, Vilassar, etc…). Tot i així, el passeig marítim, t’ajuda a desconnectar. Aquest pla el podeu fer tant en bicicleta, patins o caminant. Mireu la nostra entrada sobre el passeig marítim si voleu saber-ne més.

Passeig de la Barceloneta al Hotel Vela

Búnkers del Carmel al Turó de la Rovira

Si voleu veure la ciutat de Barcelona des de dalt sense pagar res, podeu fer una visita als búnkers de Carmel. Els trobem al cim del turó de la Rovira i ens ofereix una vista de la ciutat de 360º. Si voleu més informació podeu llegir l’entrada de la nostra visita als bunkers del carmel.

Vista de Barcelona des dels Bunkers del Carmel