Com dèiem divendres passat, Barcelona és una ciutat tant de Muntanya com de mar. A Equipatge de mà us hem parlat de diversos indrets de Barcelona. Llocs del centre, com són el barri del Born o la plaça de Sant Felip Neri, més cap a la muntanya com pot ser el Parc Güell, però encara no hem dedicat cap post a la platja d’aquesta ciutat.

Aquest dissabte el vem passar passejant pel passeig marítim. Començant per l’hotel Arts fins l’hotel W, més conegut com a Hotel vela. Aquest passeig, a part de relaxant, et fa veure com gent de tot tipus s’hi passa la tarda fent coses ben diverses. Trobem gent que hi passeja. Músics que no els importa passar calor sota el sol. Runners que organitzen trobades per córrer de punta a punta del passeig. Gent que torna de la platja de fer surf. Gent que va en bicicleta, patins en linia, longboards, skates, etc.

Passeig de la Barceloneta al Hotel Vela

Esports extrems

Botiga de surf a la platja de la Barceloneta

A Barcelona tot el tema d’esports extrems, com són l’skate i el surf tornen a estar de moda més que mai. Fa poc hem sapigut que s’ha escollit Barcelona per acollir els X Games durant els tres propers anys. Aquesta competició es fa en 5 ciutats en cada edició. Barcelona s’estrenarà el maig del 2013, juntament amb Múnic, Foz do Iguaçu (Brasil) i les ciutats nordamericanes Los Angeles i Aspen.

Passeig fins l’hotel W

Hotel Vela, Hotel W

Passada la Barceloneta, trobem el “nou” passeig que arriba fins al que és l’hotel Vela. Diem “nou” ja que va ser estrenat fa dos anys, però que encara no havíem vist. Des que aquest existeix es pot arribar caminant fins la mateixa entrada de l’hotel, i a més, pujant unes escales, poder veure el mar i tot l’skyline de la ciutat.

Skyline de Barcelona