Quan vem estar a Londres no ens havíem plantejat anar al Zoo. Però una tarda no teníem res a fer i com estàvem a Regent’s Park i ens entrava amb la London Pass vem decidir fer una visita.

Antic i nou

Tigre a una gàbia al zoo de Londres

Quan vem entrar ens va donar la sensació d’un zoològic vell. Perquè us feu una idea, les gàbies dels voltors i petits primats, ens van recordar les del complex de felins del Zoològic de Barcelona. Però quan ens vem anar endinsant vem veure instal·lacions més noves. La que ens va agradar molt va ser la dels goril·les, que semblava que érem nosaltres els que estàvem al seu hàbitat i no al revés.

Goril·les al zoo de Londres

On dormen els animals?

Jirafes al seu dormitori

Com vem arribar tard al zoo, alguns animals ja els havien portat als seus “dormitoris”. Però almenys els “dormitoris” dels animals d’Àfrica (Jirafes, zebres, okapis…) es podien veure. Això ho trobem bé perquè així veus en quines condicions els tenen quan no estan a l’espai d’”exhibició”.

Meet Norman nine fingers

Meet Norman nine fingers

Ara mateix estareu pensant que vol dir aquest títol? Doncs això és el que posa al cartell just abans d’entrar a l’hàbitat de la mona esquirol, més coneguda per tots com el Sr. Nilsson de la Pippi Långstrump. I és que la instal·lació d’aquestes mones et permet passejar-te entre elles i veure-les de molt a prop. Però sempre amb respecte, perquè no hem d’oblidar que som nosaltres els que estem envaint el seu espai.

Mona Esquirol "Sr.Nilsson" al zoo de Londres

Animals de granja

Animals de granja al zoo de Londres

A la zona d’animals de granja, que al zoo de Barcelona diuen zoo infantil, podem tocar als animals. A diferència del de Barcelona, abans i després tenim un dispensador de sabó per rentar-nos les mans. La veritat és que ens va cridar l’atenció però ja ens sembla bé!

El futur dels zoològics

Suposem que al igual que el zoològic de Barcelona, poc a poc, va canviant el model de zoo antic perquè els animals visquin en un indret el més semblant a l’hàbitat natural. I on la conservació dels seus habitants és la prioritat.

Serval al zoo de Londres

A Equipatge de mà | Catedral de St. Paul: Admirant l’skyline de Londres

Pàgina oficial Zoològic de Londres