En tot el temps que portem d’EDM us hem parlat de molts llocs que ens han agradat a tots dos, i no sempre ha sigut així. És el cas de Venècia. A mi –  David – em va encantar i a la Laura no li fa ni fu ni fa.

Venecia

Venècia és una ciutat molt turística i molt visitada. Jo hi vaig estar com a viatge final de curs amb l’escola, farà aviat deu anys. La Laura en canvi, la va visitar amb les seves amigues fa menys i la té més present.

De totes les ciutats que vaig visitar en aquell viatge (Venècia, Florència, Pisa, Gènova, Verona i Ferrara) Venècia va ser la que més bon record em va deixar. Si em fessin dir els motius podria dir que tant els canals (en aquella època no feien pudor ni inundaven la Piazza San Marco), les pizzes, la pasta, com els carrers estrets que no hi cabia més d’una persona d’ample en són bons exemples.

Carrers estrets a Venècia

Carrers de Venècia

A diferència de Roma, en el cas de Venècia no em va importar que els carrers estiguessin fets pols. Ho vaig trobar part del seu encant. A Roma ho vaig trobar molt abandonat, i més tenint en compte els ingressos que han de tenir amb tot el turisme.

Estil de vida de Venecia

M’agradaria tornar-hi per agafar-hi una góndola, que va ser una de les coses típiques que em vaig perdre, i també per anar a veure Murano. He de convèncer a la Laura per tornar-la a visitar, que li doni una segona oportunitat. Jo crec que el fet que es perdés el primer dia amb les maletes va tenir molt a veure amb la seva imatge d’aquesta increïble ciutat. 😛

Gondoler a Venècia

 

Fotografies

Atardecer en Venecia | lo.tangelini a Flickr
Callejuela | juandesant a Flickr
Venice | photographerglen a Flickr
(Venetian) City Life | Kieran Lynam a Flickr
Gondolier in Gondoland | josemanuelerre a Flickr