Escrivint el segon dia del nostre viatge a Londres ens hem adonat que vem fer massa coses per poder explicar-les en una entrada, així que hem decidit seleccionar els nostres imprescindibles per si vols saber què veure a Londres.

1. Camden Lock

Per nosaltres Camden és un dels nostres llocs preferits de Londres. Podríem dir que Camden és una barreja entre centre comercial i mercadillo amb una gran varietat de botigues i llocs on dinar a un bon preu.

Què veure a Londres: Camden Lock

Què veure a Londres: Camden Lock

2. Museu d’Història Natural de Londres

Com ja us vem comentar en una entrada sobre el museu d’Història Natural de Londres aquest és el museu que més agrada a la Laura. Té exposicions permanents de fòssils, plantes, animals, meteorits, pedres i minerals.

Si viatgeu a Londres amb nens, pot ser que els hi agradi molt l’exposició de dinosaures o els hi faci por. L’última vegada que vem estar, una dona va haver de demanar a un dels treballadors que li digués a la seva filla, que plorava desconsolada, que aquell dinosaure era de mentida.

Què veure a Londres: Museu d'Història Natural de Londres

Què veure a Londres: Museu d’Història Natural de Londres

Tyrannosaurus Rex en el museu d'història natural de Londres

Tyrannosaurus Rex en el museu d’història natural de Londres

3. Tower Bridge

Per nosaltres Tower Bridge és una de les icones de Londres juntament amb el Big Ben. Molta gent l’anomena de manera errònia London Bridge. Al seu interior hi ha una exposició sobre la història del pont i es poden veure les màquines a carbó que permetien el pas dels vaixells.

Què veure a Londres: Pont de Tower Bridge

Què veure a Londres: Pont de Tower Bridge

4. Hyde Park

Aquest famós parc de Londres és perfecte per descansar després d’una bona estona de fer turisme. La gespa tan verda i neta atreu a qualsevol a seure i donar menjar algun que d’altra gla als esquirols que viuen al parc.

A Hyde Park trobem una gran quantitat de fauna, majoritàriament d’aus. Al llarg del parc trobem cartells que ens informen dels animals que hi podem trobar. El llac principal, al centre del parc, és impressionant i et fa pensar que has sortit de la ciutat per anar a la muntanya.

A dins de Hyde Park trobem llocs emblemàtics com el monument a la princesa de Gal·les, l’estàtua de Peter Pan o els jardins de Kengsington.

Què veure a Londres: Hyde Park

Què veure a Londres: Hyde Park

Laura donant de menjar a un esquirol

Laura donant de menjar a un esquirol

5. Big Ben i Abadia de Westminster

Només sortir de la parada de metro de Westminster trobem la torre que acull el Big Ben. Tot i que popularment es coneix al Big Ben com tota la torre del rellotge, es refereix a la campana més gran que hi trobem a dins de la torre.

La primera vegada que vem anar junts al Big Ben plovia a bots i barrals, però tot i així no ens deixa d’impressionar cada cop que el veiem. És una icona de la ciutat i aquest cop no vem poder estar-nos de perdre-hi una estona i fer una bona fotografia amb trípode d’aquest lloc. Quin vent que feia aquest dia!

Què veure a Londres: Big ben i el parlament

Què veure a Londres: Big ben i el parlament

L’Abadia de Westminster és molt bonica per fora. A dins no hi vem entrar, ja que la cua per entrar donava la volta al parc que el rodeja. Un altre cop serà! Si voleu més informació sobre l’Abadia de Westminster, aquí teniu la seva pàgina oficial.

Què veure a Londres: Abadia de Westminster

Què veure a Londres: Abadia de Westminster

6. Notting Hill y mercat de Portobello

Notting Hill és un barri que té molt d’encant, és tranquil i els colors de les façanes de les cases el fan especial. Si aneu un dissabte, trobareu el mercat de Portobello, on podreu trobar antiguitats, fruites, verdures, reposteria…

Aquest barri és conegut per la pel·lícula que protagonitzen Hugh Grant i Julia Roberts, de la que ja vem fer un resum de les localitzacions en una altra entrada.

Què veure a Londres: Notting Hill

Què veure a Londres: Notting Hill

Càmeres al Mercat de Portobello Road de Londres

Càmeres al Mercat de Portobello Road de Londres

7. British Museum

Quan vem anar junts no vem tenir temps d’anar però és un museu que ens agrada molt. En el British Museum trobem la Pedra Roseta, mòmies de l’antic Egipte i exposicions de moltes cultures com la grega o l’asiàtica.

Com gairebé tots els museus de Londres l’entrada és gratuïta i ens hi podem passar hores veient totes les exposicions. Si voleu llegir sobre aquestes exposicions, el museu té un blog molt interessant sobre el tema.

Entrada del British Museum

Entrada del British Museum

Què veure a Londres: British Museum

Què veure a Londres: British Museum

8. Trafalgar Square i National Gallery

El nom de Trafalgar Square conmemora la batalla de Trafalgar que els britànics van guanyar a les tropes franceses i espanyoles.

Tot i que no som amants de l’art la National Gallery és un dels nostres imprescindibles. Els quadres són impressionants! A prop també trobem la National Portrait Gallery, un museu de fotografies que, tot i no ser tan gran com la National Gallery, ens va agradar molt.

Què veure a Londres:Plaça de Trafalgar Square

Què veure a Londres:Plaça de Trafalgar Square

9. Picadilly Circus

Picadilly Circus és una plaça coneguda pels seus anuncis gegants. Fins fa poc era emblemàtic l’anunci de Sanyo però actualment ha sigut substituït per altres anunciants.

Què veure a Londres: Picadilly Circus

Què veure a Londres: Picadilly Circus

A prop de Picadilly Circus, a no més de cinc minuts caminant, està Leicester Square. Un altra plaça on trobarem molt comerç. Està bé si voleu menjar en plan barat pel carrer, ja que hi trobem bastants llocs de kebab i menjar ràpid.

10. The Globe – Teatre de Shakespeare

La visita al The Globe o teatre de Shakespeare ens va agradar molt perquè vem conèixer una part de la història de Londres. La visita al teatre és guiada i el nostre guia va tenir part de la culpa que ens agradés tant i que la recomanem.

Exterior del Shakespeare's globe

Exterior del Shakespeare’s Globe