Els nostres viatges són molt intensos, ja que viatgem pocs dies i aprofitem el temps al màxim. Veure Londres en 4 dies és tot un repte, però amb una mica d’organització és possible. Avui t’expliquem el primer dels 4 dies!

Catedral de St.Paul

La nostra ruta comença per la Catedral de St.Paul. Per arribar-hi des de qualsevol punt de la ciutat podem agafar el metro i baixar-nos a l’estació de St.Paul de Central Line.

Tots dos havíem estat a Londres abans d’aquest viatge junts però no havíem visitat la Catedral de St. Paul. Ens havien dit que les vistes de la ciutat de Londres des de dalt eren impressionants i, ja que era gratuït entrar amb la London Pass, no vem dubtar en pujar-hi. Quin mal de cames, per això!

Catedral de St. Paul

Catedral de St. Paul

Skyline de Londres des de la Catedral de St. Paul

Skyline de Londres des de la Catedral de St. Paul

Escales de la Catedral de St. Paul

Escales de la Catedral de St. Paul

Millenium Bridge

Per seguir la ruta travessem el Tàmesi pel Pont Millenium o Millenium Bridge. És un dels ponts més coneguts de Londres, ja que és dels pocs únicament per vianants i, juntament amb el seu disseny, el fan un dels nostres preferits.

Millenium bridge i la Catedral de St.Paul

Millenium bridge i la Catedral de St.Paul

Teatre de Shakespeare

Seguint amb el Tàmesi a mà esquerra, a poc més de cinc minuts després de creuar el Millenium Bridge, trobem el Shakespeare Globe’s, un teatre construït al 1599. En aquella època es trobava als afores de Londres i era un barri de vici i la perversió. Nosaltres vem decidir entrar-hi i fer la visita guiada, ja que aquest teatre ens va semblar molt interessant.

Exterior del Shakespeare's Globe

Exterior del Shakespeare’s Globe

Interior del Shakespeare's Globe

Interior del Shakespeare’s Globe

Catedral Southwark

La Catedral Southwark no és gaire coneguda però no per això és menys important. La trobem de camí al pont de Tower Bridge. Tingues en compte que no podras fer fotos a dins sense pagar, per això no trobaràs cap foto de l’interior en aquesta entrada. Ens va sembla que no era per tant com per pagar. Tot i així, si et va de camí la pots visitar, ja que és gratuït entrar!

Catedral de Southwark a Londres

Catedral de Southwark a Londres

Borough Market

La saturació d’olors que rebem a l’entrar mercat de Borough de Londres ens recorda que aquí, el punt fort, és el menjar. Trobem menjar de tot tipus: peix, carn, dolços, fruits secs… Per mi un dels meus llocs preferits de Londres es troba en aquest mercat. Es tracta de la cafeteria Monmouth. La trobaràs just enfront del mercat.

Mercat de Borough de Londres

Mercat de Borough de Londres

Tower Bridge

Seguim el mateix sentit a la vora del Tàmesi i arribem a Tower Bridge. El pont. El monument per excel·lència de Londres. L’erròniament conegut com a London Bridge. Aquest pont és espectacular. Sembla tret d’una fantasia de l’edat mitjana. Per molt que el miris no te’n cansaràs mai.

Pont de Tower Bridge a Londres

Pont de Tower Bridge a Londres

Laura al Tower Bridge de Londres

Laura al Tower Bridge de Londres

Torre de Londres

Ja hem creuat el pont i ara ens disposem a entrar a la Torre de Londres. La Torre de Londres és una fortificació on trobem uns jardins i la joia de la corona britànica. Un altre cop, vem entrar perquè teníem entrada gratuïta amb la London Pass. Si haguéssim hagut que pagar les 20 lliures que costa entrar no crec que ens ho haguéssim permès.

Interior de la Torre de Londres

Interior de la Torre de Londres

Interior de la Torre de Londres

Interior de la Torre de Londres

Rellotge a la Torre de Londres

Rellotge a la Torre de Londres

Vem visitar la Joia de la Corona. Un munt de sales amb joies del regne britànic. La veritat és que no ens va agradar gaire i vem estar gairebé tota la tarda a dins. És un recorregut en què no pots anar lliurement sinó que has d’anar visitant a mida que la gent avança. No apte per claustrofòbics. Una cosa que ens va sorprendre va ser la seguretat. Per tancar aquest espai hi havia una porta de un metre d’ample!

Big Ben i parlament de nit

Després de sortir de la visita a la Joia de la Corona se’ns havia fet tard però vem aprofitar per fer fotos de la ciutat de nit. Jo – David – havia estat a Londres feia un any i no la vaig veure ni un dia de nit. Al viure a casa d’una família a zona 3 de la ciutat em va privar de quedar-me fins tard al centre de la ciutat. La veritat és que és una ciutat que has de visitar almenys un dia de nit. És preciós.

Per acabar el dia et deixem amb aquesta imatge, que a nosaltres ens sempre ens recordarà a la pel·lícula de V de Vendeta. Si no l’has vist, te la recomanem!

Big Ben i el parlament de nit

Big Ben i el parlament de nit

Big Ben, el parlament i el Tàmesi de nit

Big Ben, el parlament i el Tàmesi de nit

Aviat al blog el segon dia d’aquest viatge. Si no te’l vols perdre, et pots subscriure per correu a les nostres entrades o seguir-nos a Twitter, Facebook o Google+.