Ja hem començat el 2014 i juntament amb l’entrada d’any és tradició fer-se propòsits d’any nou. Alguns es compleixen i alguns altres queden en anècdota o per l’any següent. Com a bons viatgers hem volgut fer una llista amb el que ens proposem el 2014:

1. Viatjar almenys dos cops a l’any

Cada any el comencem igual. On viatjarem aquest any? Quan? No és una tasca fàcil i menys buscant fer turisme de low-cost ja que en quan es tracta de festius i temporada alta tot puja.

Últimament ho hem anat complint. El 2013 vem viatjar a Cracòvia i Donòstia, el 2012 París i Mallorca… Com veieu acostumem a fer un viatge a l’estranger i un més proper. Aviam si aquest any en comptes de dos podem fer tres!

Torre Eiffel de París

Torre Eiffel de París

Cala Mondragó a Mallorca

Cala Mondragó a Mallorca

2. Mantenir l’audiència al blog

Poc a poc hem anat veient com cada dia hem anat incrementant el nombre de lectors. Això ens dóna forces per seguir compartint tot el que fem, ja que crèiem que si tornes per veure noves entrades, el contingut que posem és útil per gent com tu. Gent que vol viatjar i es vol planificar o vol llegir històries sobre els nostres viatges. El nostre propòsit de 2014 és mantenir els lectors actuals donant el millor contingut que puguem.

3. Provar el menjar local

Per estalviar en els nostres viatges acostumem a menjar en llocs de fast-food. Sabem que tindrà el mateix gust aquí que en altres països. Tot i així sempre ens agrada provar els plats típics d’un indret. Aquest any ens proposem menjar més a restaurants locals i tastar més menjar típic.

Pintxo d'anxova amb melmelada d'aranyons a Donostia

Pintxo d’anxova amb melmelada d’aranyons a Donostia

Pierogui a Cracòvia

Pierogui a Cracòvia

4. Fer escapades a llocs propers

No sempre es pot viatjar a l’estranger però no per això ens hem de quedar a casa. A Catalunya tenim moltíssims indrets que encara no hem visitat i que es poden fer perfectament amb una escapada d’un o dos dies. Prometem compartir tot el que visitem, no ens ho quedarem per nosaltres!

Vista de paisatges de Catalunya des del Tren dels Llacs

Vista de paisatges de Catalunya des del Tren dels Llacs

5. Conèixer i donar a conèixer Barcelona

Com ja sabeu nosaltres som de Barcelona i ens agrada molt fer turisme per la nostra ciutat. Crec que encara ens queda molt per conèixer i compartir. Aquest any hem descobert molt llocs que no coneixíem i, que millor excusa que escriure en un blog per intentar descobrir-ne més!

Parc de la Ciutadella de Barcelona

Parc de la Ciutadella de Barcelona

6. Intentar conèixer gent local en els nostres viatges

Ens agradaria que en els propers viatges qui ens aconselli que visitar i on anar pugui ser algú que coneixem durant el viatge. La nostra experiència ens diu que no és fàcil amb la nostra manera de viatjar: habitacions privades, visites a llocs turístics… Tot i així ho intentarem!

7. Millorar la forma d’escriure

Escriure en un blog pot arribar a ser molt pachangero. Només ens cal llegir com escrivíem en començar per veure que de tot s’aprèn i què a poc a poc la forma d’escriure es va polint. Tot i així creiem que ens queda molt per millorar i ens agradaria fer-ho al llarg d’aquest any…

Llibreta del dia que vem començar el blog

Llibreta del dia que vem començar el blog

8. Millorar els coneixements fotogràfics

Per tal de transmetre els nostres viatges també ens agradaria millorar la manera de fer fotografies. D’aquesta manera podràs viure el nostre viatge de manera més fidel. L’any passat ja vem assistir a algun taller de fotografia, però encara creiem que podem aprendre molt d’aquest art.

Vista de Barcelona des dels Bunkers del Carmel

I tu què dius? Quins són els teus propòsits viatgers pel 2014?