Camden és un districte de Londres, situat a la part nord de la ciutat. En ell hi trobem Camden Lock, una barreja entre centre comercial i mercadillo amb una gran varietat de botigues. S’ha fet famós ja que es troba relacionat amb tot l’ho alternatiu, i trobem gent de tot tipus passejant-t’hi.

Camden Lock

Botigues carrer principal de Camden

Mercat d’estables

The Stables Camden

El mercat es troba en un lloc que antigament eren estables de cavalls. Aquests estables han sigut aprofitats per posar-hi botigues a dins. A més aquest fet es remarca veient la decoració, ja que tot està ple de carruatges i cavalls.

Cavalls a Camden

Estables de Camden

Botigues al mercat de Camden

En aquest mercat podem trobar articles de tot tipus: roba (nova i de segona mà), cd’s de musica, vinils, souvenirs, etc… A més també podem trobar llocs on menjar i fins i tot poder gaudir de música en directe.

Roba al mercat de Camden

Un dels meus llocs preferits és el Proud Camden. Aquest local té una exposició de fotografies amb artistes coneguts i hi van a tocar cada tarda 3 o 4 grups amateur de la ciutat. A partir de les 19:00h podem gaudir de música en directe de forma gratuïta.

Proud Camden

Proud Camden

CyberDog

CyberDog Camden

Una altra botiga molt interessant és la CyberDog. Aquesta és la tipica botiga d’articles de broma, però que a més també trobem vestimenta molt ambientada en el moviment cyberpunk (roba amb colors llampants, amb formes que sembla roba futurista o de l’espai). Pot ser que no us vulgueu comprar res, però val la pena veure-la.

Menjar barat a Londres

Si busqueu on menjar barat per Londres, Camden ofereix molta varietat en quant a cultura a un molt bon preu. Recordeu portar diners en efectiu ja que la majoria de llocs no accepten targetes de crèdit.

Menjar Thai i Japonès a Camden

Menjar mexicà a Camden

Una cosa curiosa és que els seients on seus per menjar són motos vespa de colors.

Vespa Camden

Com anar a Camden en transport públic

S’hi pot anar en metro, amb la línia negre. Si penseu visitar-lo en cap de setmana vigileu amb les línies tancades. A Londres, els caps de setmana tanquen línies de metros per fer-hi manteniment, i la que va a Camden sol ser una d’elles.

Vaixell per anar a Camden Lock

Nosaltres vem anar-hi en metro i també en vaixell. Hi ha un vaixell que es pot agafar a Little Venice, i et porta fins a Camden. No era gaire car i va ser una experiència divertida.

Si visiteu Londres, Camden és una visita obligada per gent de tot tipus. Feu-nos cas, segur que no us empanadireu.