Quan ens vem plantejar anar a Liverpool vem pensar que per dos nits que hi anàvem havíem de buscar un allotjament cèntric i a poder ser econòmic. Econòmic perquè a part de pagar la nostra estada havíem de pagar la del meu germà, ja que era el seu regal del seu 18è aniversari.

Buscant vem trobar el Hatters Hostel, un alberg molt cèntric i a molt bon preu.

Exterior del Hatters Hostel Liverpool

Estada

Si no hagués estat perquè vem tenir problemes amb la calefacció la primera nit i amb un grup de joves que estaven de festa, la nostra estada hauria estat immillorable. Cal dir que el problema amb la calefacció va ser nostre per tocar el que no devíem.
L’habitació era ampla i amb bany privat.

Localització

És un dels punts més forts d’aquest alberg. En 5-10 minuts estaves al The Cavern Club, a l’Albert Dock, a la Chinatown més antiga d’Europa, al centre comercial One…
També teníem a prop una petita estació d’autobusos on agafaves el bus a l’aeroport i d’altres amb destinacions com Anfield.

Serveis

Amb el preu de l’habitació teniem l’esmorzar. Aquest era buffet lliure amb torrades, melmelades, cereals, sucs, cafès,… La veritat és que estava molt bé i la sala on s’esmorzava era molt gran i no hi havia problemes d’haver d’esperar.

Valoració final

En general la nostra valoració del Hatters Hostel Liverpool és d’un 7.5 sobre 10.

Pàgina oficial | Hatters Hostel – Liverpool