L’estiu està a punt d’arribar i amb ell ja arriba la caloreta i el bon temps. Com és habitual en aquesta època, Estrella Damm treu el seu anunci d’estiu, que sempre ens fa veure la meravella de platges i és la primera senyal de que la calor ja ha arribat.

Anunci estrella damm 2012: La serra de la tramuntana

Al principi hem pensat que estava rodat a les illes gregues però com ja sabem d’altres anys, acostumen a utilitzar paisatges catalans o dels països catalans hem buscat on era. Anys enrere ens han mostrat paisatges de l’Empordà, amb el Bulli com a protagonista, Cadaqués, Menorca i Formentera entre d’altres. Aquest any l’anunci ha estat rodat a La Serra de la Tramuntana, Mallorca.

Aquesta serra es troba a la part nord-occiental de Mallorca i medeix uns 90 km entre sa Dragonera i el cap de Formentor. Es considerada patrimoni de la Humanitat per l’Unesco pel seu valor paisatgístic i cultural.

Boira a la Serra de la Tramuntana

A la Serra de Tramuntana, poc urbanitzada, hi ha multitud de racons aptes pel bany, de poca extensió, com podem veure en alguna escena de l’anunci. Alguns d’aquests llocs només són accessibles per mar, sobre tot en zones acantilades.

Platges de la Serra de la Tramuntana

Platja de la Serra de la Tramuntana

I es que a vegades no cal anar gaire lluny per tenir platges paradisíaques. Aquí ben a prop, i per pocs diners podem gaudir de platges espectaculars. Menorca, Mallorca pels més tranquils i Eivissa i Formentera per qui tingui més ganes de gresca.

Platges de Formentera/Eivissa

Anunci Estrella Damm 2012 a Youtube

Fotografies

Sierra de la Tramuntana – Mallorca Plan – Planazo Pepeday | Pepetravel.com a Flickr
Planazo Mallorca – Pepeday – Vistas de La Trapa | Pepetravel.com a Flickr
Mallorca´04 | Jaume Meneses a Flickr
Ibiza and Formentera August and September 2011 | victoriapeckham a Flickr