En aquesta entrada us parlaré sobre on dormir a Venècia. Fa anys que hi vaig estar, encara no viatjava amb el David, sinó que coneixia nous indrets amb dues amigues que mai fallaven a l’hora de dir que sí a un nou viatge.

Després d’un primer viatge soles a Londres, amb un allotjament què tenia molt a millorar, ens vem decidir anar a Itàlia. En un principi volíem anar a Venècia, Florència i Pisa. Ja us parlaré més endavant de l’allotjament de Florència.

Estada

Ens va costar una mica arribar a l’Hotel Bernardi perquè ens vem perdre i en ser Setmana Santa ens vem trobar amb processons. Només vem estar una nit però no vem tenir cap pega d’aquest allotjament.

Localització

Quan vem buscar allotjament a Venècia l’únic que volíem, a part de què fos barat, era una bona localització. Es troba a 10 minuts caminant de la Piazza San Marco i a 20 minuts, també caminant, de la Piazza di Roma. Aquesta plaça és on et deixa el bus de l’aeroport Marco Polo. Així que vem anar caminant a tots els llocs.

Serveis

L’habitació a la que ens van allotjar no estava al mateix edifici on has d’anar a fer el check-in sinó a un edifici proper. L’habitació, decorada en estil venecià, tenia bany privat de bon tamany amb dutxa.

On dormir a Venècia: Habitació Hotel Bernardi

On dormir a Venècia: Habitació Hotel Bernardi

En el nostre cas no teníem l’esmorzar inclòs al preu perquè sempre acostumàvem a portar galetes, cacaolats i sucs a la maleta per estalviar-nos diners.

Personal

El personal va ser molt amable i van intentar parlar-nos en castellà per entendre’ns millor.

On dormir a Venècia: Personal Hotel Bernardi

On dormir a Venècia: Personal Hotel Bernardi

Valoració final

La valoració de les meves amigues viatgeres i meva de l’Hotel Bernardi és d’un 9 sobre 10. És 100% recomanable per localització i per preu.

Pàgina oficial | Hotel Bernardi

Fotografies

Pàgina oficial Hotel Bernardi