A l’hora de buscar un allotjament a Roma el nostre requisit era estar a prop de l’estació de trens de Termini i del centre. Després de molt buscar vem trobar el B&B Marcantonio que a part de cumplir aquests requisits el preu era adequat al viatge low-cost que volíem fer.

Estada

L’estada va ser immillorable. Només vem tenir un petit problema a l’arribar perquè el Bed and Breakfast no té la recepció a la mateixa adreça que les habitacions. L’home que porta el B&B Marcantonio, tal com ens va indicar un home de manteniment que sortia en aquell moment, és un fuster que té la fusteria a l’altre costat del carrer. Així que vem dirigir-nos a la fusteria i tot solucionat.

Habitació allotjament a Roma

Localització

Com us hem comentat abans l’allotjament es troba a prop de l’estació de trens de Termini i molt a prop del centre. Gràcies a aquesta bona localització podíem anar a peu a la Fontana di Trevi, al Coliseu, la plaça Espanya… Si no us agrada caminar, també teniu les parades de metro de Termini, Repubblica i Castro Pretorio al costat.

Serveis

Les habitacions són amb banys privats, cosa que per nosaltres és molt important. Nosaltres vem agafar allotjament amb esmorzar perquè la diferència no era molt gran. I vem encertar! Per esmorzar has d’anar a una cafeteria que hi ha de camí a Termini. En aquesta cafeteria et deixen escollir dues pastes i un cafè o suc. Veient els preus de la cafeteria, l’esmorzar en realitat et sortia per 7€ per persona, així que vem arribar a la conclusió que l’allotjament ens havia sortit tirat de preu.

Esmorzar del B&B Marcantonio

Personal

A la casa on són les habitacions no hi ha personal de recepció ni res, però tampoc ens van fer falta perquè el pagament el vem fer el mateix dia que vem arribar al propietari (el fuster).

Valoració final

La nostra valoració del B&B Marcantonio és d’un 10 sobre 10. És 100% recomanable per localització i per preu.

Pàgina oficial | B&B Marcantonio