Bloemenmarkt – El mercat de flors d’Amsterdam

Abans de acomiadar-nos d’Amsterdam per tornar a Barcelona vem decidir visitar Bloemenmarkt, el mercat de les flors de la ciutat.

A diferència dels dies anteriors, que no vem trobar molts turistes, l’últim dia del nostre viatge vem trobar-ne molts. I ens va fer pensar en la sort que vem tenir de poder veure la ciutat amb menys gent i cues.

Bloemenmarkt es troba al canal Singel, entre Koningsplein i Muntplein, i tot i que les paradetes estan flotant ni t’adones ja que estàn a nivell de carrer i no tens la sensació d’estar a un vaixell. Nosaltres vem comprar bulbs de tulipes per després plantar-los a Barcelona, però no debem ser molt bons jardiners ja que només ens va sortir un…

A part d’això també ens va sorprendre molt el fet de que en un mercat de flors es venguessin llavors de marihuana. És com si a les botigues de flors de La Rambla de Barcelona en venguessin. Un altre fet que et demostra la diferencia cultural d’un país a un altre.

Bloemenmarkt Bloemenmarkt

Aeroport Schiphol

Una de les coses que ens va cridar l’atenció i alhora agradar de l’aeroport és que té molts mostradors per companyia i que tot i que faltin més de dues hores per embarcar et deixen facturar la maleta. Almenys Transavia ens ho va deixar fer i ens va semblar molt més còmode esperar a l’embarcament sense maletes.