El viatge de la nostra lluna de mel, com molts ja sabeu, va ser a Sud-àfrica. La major part del viatge vem estar en aquest país, i per això quan ens preguntaven o ens pregunten el destí de la lluna de mel, diem Sud-àfrica. Però com haureu vist al bloc i al nostre canal de YouTube vem passar uns dies a Zimbabwe i vem fer una excursió a Botswana. En aquesta entrada us volem explicar els visats que es necessiten per entrar a aquests països.

Es necessita visat per entrar a Sud-àfrica?

Visat Espanya Sud-àfrica
Visat Espanya Sud-àfrica

Visat Espanya Sud-àfrica ????

Si tens la nacionalitat espanyola no cal pagar un visat per entrar a Sud-àfrica si l’estada és inferior a 90 dies. La data de caducitat del passaport ha de ser almenys 30 dies posterior a la sortida de Sud-àfrica. Veure més informació a la pàgina del ministeri d’exteriors.

 

És necessari un visat per visitar Zimbabwe?

Full d'immigració per entrar a Zimbabwe
Full d’immigració per entrar a Zimbabwe

Visat Espanya Zimbabwe ?? ??

Les persones amb nacionalitat espanyola hem de pagar un visat per poder entrar a Zimbabwe. El pots comprar al mateix aeroport de Zimbabwe. Una visa simple, d’una única entrada, costa 30 $ (en 2017), dues entrades 45 $ i múltiples entrades 55 $. Podeu consultar els preus actuals en la web del ministeri  o en aquesta pàgina d’informació de Victoria Falls.

Si tens pensat sortir i entrar més d’una vegada al país, llegeix el següent apartat. El Kaza Univisa és el que necessites. És més cara que la visa normal però us sortirà a compte si feu una excursió a Chobe (Botswana) o entreu a Zàmbia.

Què és el Kaza Univisa de Zàmbia i Zimbabwe?

La Kaza Univisa és un visat que et permet entrar i sortir de Zàmbia i Zimbabwe les vegades que vulguis en 90 dies sense haver d’estar pagant visats cada vegada que creues fronteres.

La Kaza Univisa la poden adquirir persones amb nacionalitat espanyola i totes aquelles procedents d’un país es trobi en la catergoria B. El preu és de 50 $ (2017).

Kaza Univisa Zimbabwe
Kaza Univisa Zimbabwe

Cal pagar un visat per entrar a Botswana?

Visat Espanya Botswana ?? ??

Si tens la nacionalitat espanyola, no cal pagar un visat per entrar a Botswana si la teva estada és per turisme i menor a 90 dies. Simplement tindràs un segell més al teu passaport. Això sí, si surts de Zàmbia o Zimbabwe hauràs de pagar per sortir i tornar a entrar del país (llegir apartat anterior).