Buscant un transport pel Travel Bloggers Meeting que tindrà lloc a Gijón vem descobrir un cercador de transports. És diu GoEuro i segurament l’utilitzarem molt a partir d’ara, així que volem compartir amb vosaltres les avantatges d’aquest cercador però també les seves limitacions.

GoEuro: Tren, avió, bus... en una sola cerca

GoEuro: Tren, avió, bus… en una sola cerca

GoEuro: Vols, trens i busos en una sola cerca

A diferència dels cercadors de vols barats dels què vem parlar fa un temps al bloc, GoEuro amb una única cerca et diu les diferents opcions de transport que existeixen per arribar al teu destí.

Cercador de bitllets de transport GoEuro

Cercador de bitllets de transport GoEuro

A part de mostrar-te les diferents opcions també et diu el que et costaria anar en cotxe, tot i que no inclou el preu dels peatges.

Igual que altres cercadors un cop selecciones el transport que més et convé et redirecciona a la pàgina web on podràs comprar el teu bitllet.

Limitacions de GoEuro

Aquestes són les limitacions amb les quals ens hem trobat a l’utiltzar el cercador:

No dóna l’opció de combinar diferents transports en un viatge. Si li dius que busques anada i tornada, et donarà totes les opcions que hi ha però només et combinarà anada i tornada amb avió, o només en tren o només en bus. No et dóna l’opció de seleccionar una anada en avió i una tornada en tren, per exemple.

No et dóna l’opció de fer els viatges en tren o bus amb parades. Per exemple, en el nostre cas, estem buscant transport per arribar de Barcelona a Gijón. L’opció de tren directe només es dóna alguns dies, així que ens podria haver proposat agafar el tren fins a Madrid, per posar un exemple, i després agafar-ne un altre de Madrid a Gijón.

– De moment no té aplicació mòbil.

Tot i que té les seves limitacions creiem que és una bona eina per trobar la millor opció de transport sense haver de mirar moltes pàgines web.

Esperem que si teniu pensat fer algun viatge i no sabeu amb quin transport anar, us sigui d’utilitat.