En el meu viatge a Itàlia, després de visitar Venècia, vem anar a Florència. En aquesta ciutat seria on passaríem les pròximes dues nits.

Basilica de Santa Maria a Florència

Basilica de Santa Maria a Florència

L’allotjament a Florència havia d’estar a prop de l’estació de trens de Santa Maria Novella perquè no sabíem a quina hora agafaríem el tren de Venècia a Florència. L’havíem de trobar amb facilitat si decidíem arribar tard.

Estada

L’estada als apartaments Gemini va ser molt bona. Però al principi no les teníem totes amb nosaltres, ara us explico perquè. Només arribar a l’estació de trens de Santa Maria Novella vem anar a la direcció de l’apartament. Quan vem arribar allà a la planta baixa hi havia una immobiliària però no hi havia ningú.

Vem pensar què potser havien anat a esmorzar i que tornarien aviat. Van començar a pasar els minuts i res. De cop, ve una dona i ens diu que ens havia vist des de casa seva i que si volíem, ens deixava allotjar-nos al seu pis. Li vem dir que no feia falta, que teníem un apartament i que estàvem esperant perquè ens donessin les claus. La dona ens va dir que no li sonava que hi hagués cap apartament i insistia en que ens allotjéssim al seu pis. Quin mal rotllo… Per sort, al cap d’una estona va venir l’home de la immobiliària i ens va dir que havíem d’anar a un hotel proper a fer el check-in.

Si haguéssim llegit bé els papers de la reserva no ens hauria passat això, ja que allà ho posava.

No tenim fotografies de la nostra estada, però si mireu les de Gemini Studios a Booking, sobretot de les habitacions més modernes serien semblants a les que haguéssim fet nosaltres.

Localització

Com ens agrada visitar les ciutats a peu un altre requisit era que l’allotjament estigués a prop dels llocs que volíem visitar. Perquè us feu una idea estàvem a 15-20 minuts a peu de la Galleria dell’Accademia, el Ponte Vecchio, la Piazzale degli Uffizi… així què era perfecte per moure’ns a peu.

Serveis

L’apartament no era molt gran però tenia totes les comoditats que volíem i més: cuina amb forn, torradora, nevera, microones… No necessitàvem tant perquè a Itàlia qui vol fer-se el menjar amb la pasta i la pizza tan bona que fan? Però era molt econòmic i complia els requisits què us he comentat anteriorment.

Una cosa que ens va cridar l’atenció és que no tenia un plat de dutxa, era un espai envoltat per cortines.

Personal

On es troben els apartaments no hi ha personal. Si tens algun dubte o problema has d’anar a l’hotel què t’indiquen quan fas la reserva o trucar abans d’arribar.

Valoració final

La valoració de les meves amigues viatgeres i meva de Gemini Studios és d’un 7,5 sobre 10.

Fotografies
Basilica di Santa Maria | archer10 (Dennis)