El viatge a Budapest va ser un regal de Reis, així que no teníem molta idea de com seria el nostre allotjament. Nosaltres acostumem a mirar molt la localització, les fotografies que posa l’hotel a pàgines de reserves d’allotjaments, però també de la gent que s’allotja. De vegades no sembla que estiguin oferint el mateix allotjament… Així que aquest cop anàvem una mica a cegues, però seguiu llegint perquè l’apartament on ens vem allotjar a Budapest ha estat un dels millors llocs on hem estat.

Estada

Després de recollir les claus a la recepció de l’apartament All 4U apartments vem anar cap a l’edifici on estaria la que seria la nostra casa durant la nostra estada Budapest. Estàvem a l’últim pis de l’edifici i només entrar vem pensar en veu alta els dos “què xulo!”, però quan vem veure que era un dúplex ens vem quedar sense paraules i bocabadats. “És dúplex i la segona planta és com unes golfes!” vaig dir jo (Laura). Va ser tot un luxe cada nit estirats al llit poder veure les estrelles del cel de Budapest.

Allotjament a Budapest: Menjador-saló a l'All 4U Apartaments

Allotjament a Budapest: Menjador-saló a l’All 4U Apartaments

Allotjament a Budapest: Habitació doble a l'All 4U Aparments

Allotjament a Budapest: Habitació doble a l’All 4U Aparments

Localització

La localització de l’apartament era molt bona. Estàvem a la zona de Pest i podies anar caminant a molts llocs d’interès com el Pont de les cadenes, la Gran Sinagoga jueva, el Parlament de Budapest… La veritat és que a molts llocs vem anar caminant, ens agrada molt caminar tot i que en aquest viatge el fred era un gran contra per visitar la ciutat a peu i de tant en tant agafàvem el metro per entrar una mica en calor.

L’apartament es troba a 5 minuts de la parada de metro de Déak Ferenc tér on teníem les 3 línies de metro de Budapest, així que tant si sou dels que us agrada caminar com si no, aquest allotjament a Budapest és ideal per vosaltres.

Personal

Al tractar-se d’un apartament que no estava en el mateix edifici que la recepció no vem tenir gaire oportunitat d’interactuar amb el personal, però el poc que ens vem relacionar amb ells van ser molt amables i ens van ajudar a entendre com funcionava el sistema de transport públic de Budapest i ens van recomanar un parell de llocs propers on poder tastar la gastronomia hongaresa.

Serveis

L’apartament tenia Wi-Fi, un servei indispensable per nosaltres. També teníem rentaplats, tot i que a nosaltres no ens va fer falta. Està bé si decideixes menjar o sopar a l’apartament. A part comptava amb dos banys, un de complet i un sense dutxa.

Allotjament a Budapest: Lavabo a l'All 4U Aparments

Allotjament a Budapest: Lavabo a l’All 4U Aparments

Valoració final

En general la nostra valoració de All 4U apartments és de 9.5 sobre 10. L’única pega que vem trobar va ser que a la nit es sentia la música dels bars que hi havia a baix. La veritat és que ens va molestar més la primera nit, després no sabem si és que ens vem acostumar o que anàvem tan cansats que no ens va a tornar a treure la son.

Pàgina oficial | All 4U apartments