Com alguns ja sabreu aquest estiu vem passar uns dies a Mallorca. Un cop explicades quines van ser les cales i platges que més ens van agradar i la nostra estada a Sóller i al port de Sóller creiem que el que toca avui és parlar-vos de Cap de Formentor.

Far del Cap de Formentor

Viatge en cotxe al Cap de Formentor

Sabíem que anar fins al Cap de Formentor ens portaria una bona estona en cotxe, ja que ens trobàvem a Cala d’or i Cap de Formentor està a l’altre costat de la illa. Tot i així n’havíem a sentit parlar tant bé que no vem poder perdre’ns aquest viatge, ni que ens costés una mica de mal de cul després d’una estona de cotxe. 

La veritat és que jo – David – no m’esperava la tarda que se’m venia a sobre…

Far del cap de formentor

Vertigen al cap de formentor

No se si us en he parlat abans, però jo tinc vertigen. Les carreteres per les que es va al Cap de Formentor, no són molt amples que diguem. Crec que més d’un ja començarà a lligar caps. Es tractava d’una carretera de corbes on cada cop anàvem pujant més i més. Fins i tot hi havia trams on no hi havia tanca de protecció! El trajecte des que comencen les corbes fins que finalment s’arriba al final no és més de mitja hora, però a mi se’m va fer etern…sort que no conduïa jo!

Carretera de Cap de Formentor

Menorca a la vista!

Un cop vem arribar al final de la carretera que no oblidaré en molt de temps, allà estava, el conegut far del cap de Formentor! Sincerament, no sé si es que tenia ganes de tocar de peus a terra o que, però em va agradar moltíssim. Des d’allà es podia veure l’illa de Menorca (una mica borrosa). Si no ens haguessin dit que a vegades es veia potser ni ens haguéssim adonat.

Menorca a la distancia

Far del Cap de Formentor

Com veureu a les fotos, hi ha havia moltíssima gent i no et quedava més remei que aparcar a un dels carrils de la mateixa carretera.

Recomanacions

– Intenteu anar a una hora que podeu tornar que encara sigui de dia, i que us faci bon temps ja que l’estat de la carretera no es per llençar coets.

– Si aneu a Mallorca i teniu temps aneu-hi. La platja més propera sol estar bastant plena i el parking val com 10€ tot el dia. Si hi aneu pel mati pot ser us surt a compte, si no és una bastant cara…