Tranvia a la ciutat de Munic

Tranvia a la ciutat de Munic

En unes hores marxem de viatge gràcies a uns Reis Mags que ens coneixen molt bé! Aquest és el tercer any que els Reis ens regalen un viatge, primer va ser París, després Cracòvia i ara Munic! Sembla que s’està convertint en un costum i la veritat és que no hi hauria millor regal de Reis per nosaltres que un viatge.

Feia molt de temps que teníem pensat fer aquest viatge, així que marxem cap a Munic amb moltes ganes de conèixer la ciutat, la seva cultura, la gastronomia… Només seran 4 dies però us assegurem que seran molt intensos. En realitat tots els nostres viatges ho són, pocs dies i molt a veure.

A part de visitar Munic també farem un parell d’escapades. Per arribar al destí de la nostra primera excursió des de Munic, haurem de sortir d’Alemanya i endinsar-nos en terres austríaques. Visitarem Salzburg, la ciutat natal de Mozart i escenari de la pel·lícula Sonrisas y lágrimas.

La segona excursió que farem des de Munic serà més a prop, no sortirem de Baviera. Visitarem el castell en el qual diuen que es va inspirar Walt Disney, el castell de Neuschswanstein i el castell de Linderhof.

Les dues excursions les farem d’una manera diferent a la que acostumem a fer-les en els nostres viatges. En comptes d’anar per lliure, farem els tours diaris que ofereix la companyia Gray-Line des de Munic.

Volem donar les gràcies a l’Oficina de Turisme de Munic, especialment al Christian, per tota l’ajuda que ens ha proporcionat per la planificació i realització d’aquest viatge.

Ja només ens queda agafar la maleta, posar-nos unes bambes còmodes i començar a caminar per descobrir aquesta ciutat alemanya. Han sigut molts dies d’espera i segur que ara els dies de viatge passen volant! En quant tornem escriurem sobre aquest viatge, però si no podeu esperar, estigueu atents a Facebook, Instagram i Twitter.

Auf wiedersehen!

 

Fotografies

München Schwabing – Kurfürstenplatz – Tram 27 | digital cat  a Flickr

Informació útil de Munic

  • Vols a Munic: Nosaltres vem volar amb Lufthansa des de Barcelona ja que era l'opció més barata, fins i tot millor que companyies low-cost com Vueling. Tot i així sempre està bé comparar amb cercadors com Skyscanner i intentar ser flexibles en dates per trobar els millors preus.
  • On dormir a Munic: Nosaltres vem dormir al Golden Leaf Parkhotel im Lehel i com el seu nom indica, té el metro de Lehel a cinc minuts caminant. Ens va costar 35 € la nit per persona, una mica per sobre del nostre pressupost habitual, però ens va agradar molt. Podeu llegir que ens va semblar en aquesta entrada.
  • Què menjar a Munic: Munic va ser un dels primers llocs on vem començar a provar menjar típic i va ser de les millors decisions que hem pres mai. El menjar bavarès és espectacular. Podeu veure que vem menjar a la entra sobre què menjar a Munic.
  • Què veure a Munic: Podeu llegir la nostra entrada dels 5 imprescindibles de la ciutat de Munic o mirar la categoria Munic per veure que més hem escrit d'aquesta ciutat bavaresa.
  • Excursions des de Munic: Si aneu a Munic no podeu marxar sense visitar el castell de Neuschwanstein. Encara que és molt turístic és un imprescindible per a nosaltres. Si decidiu anar al castell, també podeu visitar el poble de Füssen molt a prop del castell.
  • La nostra guia de Munic: Podreu veure tot el que ens va semblar interessant compartir d'aquesta ciutat. Una mica com aquesta informació útil però més en detall.