Nou apartat a EDM: Localitzacions de pel·lícules

Estem rodant!

Una cosa que a nosaltres ens agrada molt quan viatgem és reconèixer llocs que hem vist anteriorment a la gran pantalla. “Això no és…?” També ens agrada molt la sensació de veure una pel·lícula i dir: “Jo he estat aquí!” Et fa reviure un moment dels teus viatges, potser fins i tot alguna cosa que ja no recordaves. Per això hem pensat en fer un nou tema de posts a Equipatge de mà. Es dirà Localitzacions de pel·lícules. En aquest nou apartat us localitzarem pel·lícules que potser us agraden més o menys però que innegablement pel seu èxit són o poden ser una font de turistes cap el lloc rodat.
Com sempre us animem a que, via les xarxes socials, digueu la vostra i ens proposeu pel·lícules que voleu saber on han estat rodades.

Notting Hill

Quan us parlen de Portobello Road i Notting Hill sabeu que és una de les principals atraccions de la ciutat de Londres, veritat? La pel·lícula Notting Hill, de Hugh Grant i Julia Roberts, ha sigut una de les principals culpables de que aquest barri es fes mundialment conegut. Malgrat això, al cine, s’hi afegeixen o canvien coses per adaptar-ho al guió de la pel·lícula. Enseguida veureu per que diem això.

Llibreria o sabateria?

La llibreria que apareix a la pel·lícula en realitat no és una llibreria, si no una botiga de sabates. La trobem al mateix Portobello Road, al número 142. La llibreria “Travel Book Company” en la que es basa la de la pel·lícula es troba al carrer del costat, Blenheim Crescent concretament als números 13-15. Nosaltres quan hi vem passar vem veure les dos però ens sonava més la sabateria. Quan vem tornar ho vem buscar per Internet i vem veure el que us acabem d’explicar.

Sabateria Notting Hill

Llibreria Notting Hill

Casa d’en William

Al costat de Portobello, concretament al número 280 de Westbourne Park Rd trobem el pis d’en William, en Hugh Grant. A la pel·lícula la porta és blava però almenys a Google Maps surt de color negre. Dic això perquè aquesta no la vem veure, ja que no vem buscar informació abans d’anar-hi, però potser a algú li pot fer gràcia veure-la. Si ho busqueu a Google Maps veureu que més d’un ja hi ha fet foto a l’entrada.

Cinema

El cinema on va a veure una pel·lícula de ciència ficció de l’Anna, Julia Roberts, (El Coronet Cinema) es troba al número 103 de Notting Hill Gate.

Hotel Ritz

Hotel Ritz Londres

L’Anna s’allotja en el Ritz al número 105 de Picadilly, que poques vegades ha sigut obert per fer-hi rodatges. En aquest cas van fer una excepció.

Si voleu saber més informació podeu visitar la pàgina d’on hem tret la informació per aquest post. Hi ha més llocs de la pel·lícula, dels quals hem comentat els que hem trobat més interessants.

Fotografies

Action | Jonathan Kos-Read a Flickr
The Ritz Hotel, London | stevecadman a Flickr