Al Febrer de fa dos anys vem decidir passar uns dies a Liverpool. El motiu principal era que l’Àlex, el germà de la Laura, sempre havia desitjat veure l’estadi d’Anfield, abans que l’enderroquessin suposadament al 2011 i en féssin un de nou. I com feia 18 anys vem decidir regalar-li un viatge a Liverpool perquè pogués cumplir el seu somni.

Un any després, el directiu del Liverpool F.C. va decidir romandre en aquest estadi augmentant la seva capacitat ja que seria molt difícil conservar l’ambient i el sentiment en un nou estadi.

El sentiment d’Anfield

You’ll never walk alone és la frase més llegida en tota la ciutat i és que aquesta frase d’ànims al seu equip fa possar la pell de gallina al començar els partits.

You'll never walk alone

Nosaltres vem assitir al derbi de la ciutat, un partit que enfrontava el Everton F.C amb el Liverpool F.C. Per qui no entengui molt de futbol és com si s’enfrontessin l’Espanyol i el Barça.

Poc abans de començar el partit tot el públic es va posar dempeus i van començar a cantar l’himne del Liverpool. El sentiment que li posava la gent no l’havia vist enlloc.

Anfield

Una experiència inoblidable

El partit va acabar en 1-0 però vem viure una gran experiència. Anar a Anfield és una festa, celebren cada còrner i cada fora de banda com aquí celebrariem un gol. Així que imagineu-vos com celebren un gol! Només dir-vos que jo em vaig quedar gelat quan va marcar el Liverpool i l’home que tenia al costat, aficionat del Liverpool, em va abraçar com si fos el seu col·lega.

Estadi d'Anfield

La ciutat

Amics i coneguts ens havien dit que Liverpool no era una gran ciutat, però si no li haguéssim donat una oportunitat no haguéssim descobert que tot i ser petita, Liverpool és una gran ciutat.

Albert Dock

A part de l’ambient d’Anfield, l’encant musical de l’època dels Beatles, l’estada al Cavern Club i l’accent tancat de la gent van ser coses sorprenents i de les que ens enrecordarem tota la vida.

Ciutat de Liverpool