Cada dia tenim més i més alternatives a l’hora d’organitzar el nostre viatge. Anar a una agència de viatges a què algú t’organitzi un viatge ha anat quedant enrere, substituït per serveis online i aplicacions perquè cadascú triï quan i on viatja.

A nosaltres ens agrada anar mirant per veure com van els preus del mercat per si trobem una bona oferta agafar-la. Avui us presentem dues aplicacions que us poden servir per organitzar el vostre proper viatge: Hopper i Corner.

Hopper: Quan reservar vols barats?

Hopper és una aplicació gratuïta que trobem disponible tant a iOS com Android. Hopper no només t’ajuda a buscar les millors dates per volar a un destí concret, sinó que et diu quan és el millor moment per comprar-les.

Hopper: quan reservar vols barats?

Hopper: quan reservar vols barats?

Una de les principals diferències amb la majoria de cercadors online és que pot ser que et digui que no sigui el millor moment per comprar un vol, que si t’esperes un temps, el trobaràs més barat. També pot passar el cas contrari, que l’aplicació et recomani que l’agafis quan abans per què la predicció de preus diu que pujaran aviat.

A part d’això l’aplicació et donarà consells un cop hagis seleccionat unes dates: et proposarà canviar el dia de sortida, el dia de tornada o d’altres consells per estalviar diners. Tot i així no és bo fiar-se d’una sola aplicació o pàgina web, és millor comparar entre diversos buscadors, que a vegades es poden trobar sorpreses.

L’aplicació és molt intuïtiva i fàcil d’utilitzar. Pel nostre gust l’únic defecte que té és que has de tenir clar el destí.

Corner: A on vull viatjar?

L’aplicació Corner cobreix el principal defecte de Hopper. Aquesta aplicació serveix per aquells que tenen clares les dates del viatge però estan indecisos d’on viatjar. Només s’han de seleccionar les dates i l’aplicació ens llistarà els destins als quals podem viatjar. Es poden ordenar alfabèticament, per durada del vol, per preu o per clima.

Apps per buscar vols barats: Corner. A on vull viatjar?

Apps per buscar vols barats: Corner. A on vull viatjar?

Un cop seleccionat el destí es poden modificar les dates per ajustar encara més el preu. També es pot veure més informació del destí, com el temps i el preu aproximat de l’hotel per les dates seleccionades.

Si ens decidim a reservar un vol, ho podrem fer des de la mateixa aplicació, amb la possibilitat de guardar les dades personals per a la propera reserva.

Aquesta aplicació només es troba disponible per dispositius iOS.

Ara us toca a vosaltres, quines són les vostres aplicacions preferides per viatjar o per trobar vols barats? Heu fet servir Hopper o Corner? Deixeu-nos un comentari per saber que en penseu!