Hem estat els últims mesos una mica entretinguts amb coses relacionades amb el nostre casament. Aquest és el motiu pel qual hem estat una mica més desconnectats del blog. En aquesta entrada us explicarem com hem fet que el nostre casament tingui una miqueta més de nosaltres. Com hem preparat un casament amb temàtica viatgera.

Allà anem amb les nostres idees per aconseguir que el teu casament tingui temàtica de viatges.

Invitació viatgera – Bitllet d’avió

La invitació és el primer que veuran els vostres convidats. Nosaltres teníem molt clar que volíem un bitllet d’avió. Així que ens vam posar a buscar idees, textos que posar… trobareu per a tots els gustos. Després de mirar i mirar, vem decidir fer el disseny nosaltres mateixos. No ens convencia res del que vèiem. Potser perquè teníem molt clar el que volíem i encara més el que no volíem.

Així que el bitllet d’avió a la nostra boda va quedar així.

Com preparar un casament amb temàtica de viatges - Invitació de casament

Com preparar un casament amb temàtica de viatges – Invitació de casament

Als nostres convidats els va agradar molt. Fins i tot ens demanaven més d’una perquè si donàvem una invitació per a una parella només un tenia bitllet per assistir al casament! ?  Ja vem aclarir que era un bitllet d’avió especial que englobava a més d’una persona.

Els sobres també els vem dissenyar nosaltres mateixos. Vem posar un segell d’airmail i els noms dels destinataris i en cas d’enviar-la per correu postal també la direcció.

Com preparar un casament amb temàtica de viatges - Invitació de casament i sobre

Com preparar un casament amb temàtica de viatges – Invitació de casament i sobre

No sé que us semblarà a vosaltres la invitació i el sobre, però nosaltres estem encantats amb el resultat. Les invitacions les vem enviar a una impremta i els sobres els vem imprimir nosaltres mateixos a casa.

Logo del casament

A diferència del que fan moltes parelles, nosaltres no vam fer un segell de goma amb el nostre logo. Surt molt més barat si ho vas imprimint en el que necessites. Això sí et donarà una mica més de feina. Però també va ser divertit posar-nos els dos a fer manualitats. Així casament és una cosa dels dos.

Com preparar un casament amb temàtica de viatges - Logo

Com preparar un casament amb temàtica de viatges – Logo

Aquest logo ens va servir per un munt de coses. Com heu pogut veure està en la invitació. Però també ho vam posar en les etiquetes dels regals, vam fer adhesius, com a detall en els pai pais… ja ho anireu veient si seguiu llegint.

Regals viatgers pels convidats

El regal dels convidats havia d’anar d’acord amb la temàtica del casament. Regalar viatges no era una opció. Havia de ser alguna cosa útil, no un “pongo“. Se’ns va ocórrer que fer unes bateries externes personalitzades per carregar el mòbil era una molt bona opció. Tothom es queda sense bateria en un moment o altre, no només durant els viatges.

Les bateries venien en una capseta, però eren molt lletges per donar-les tal qual. Així que vam comprar unes capsetes de color kraft per a ficar la bateria amb el seu cable. Després la vam decorar amb una mica de fil i l’etiqueta.

Com preparar un casament amb temàtica de viatges - Bateria externa pel mòbil

Com preparar un casament amb temàtica de viatges – Bateria externa pel mòbil

Però no li pots donar una bateria a tothom, la gent gran i els més petits es poden quedar amb cara de pòquer. Pels més grans vem comprar uns ventalls i els vem posar una etiqueta per personalitzar una mica. I pels més petits vem comprar llaminadures. Això mai falla! Les vem posar en uns pots de plàstic que vem personalitzar amb un adhesiu del logo del casament.

Com preparar un casament amb temàtica de viatges - Regals convidats

Com preparar un casament amb temàtica de viatges – Regals convidats

Com preparar un casament amb temàtica de viatges - Llaminadures pels nens

Com preparar un casament amb temàtica de viatges – Llaminadures pels nens

Tornant al regal principal. Quina decepció! Vem trobar una empresa que les feia a un preu bastant raonable i que tenia bons comentaris. Els enviem el disseny, ens envien un esbós que acceptem perquè era el que volíem i quan ens arriben a casa… Sorpresa! El disseny no ha quedat tal com nosaltres ho havíem fet ni com en l’esbós que havíem acceptat. No és un desastre. Als familiars als qui ensenyem les bateries ens diuen que no estan tan malament. Però quan envies alguna cosa a imprimir vols que quedi tal com ho has fet.

Truquem a l’empresa i al principi ens van tractar de bojos. Ha quedat igual que l’esbós! Ens deien. Després de molt insistir ens van passar amb el dissenyador i va admetre que teníem raó i que havia estat culpa seva. Això és tot el que vem aconseguir. Si voleu fer unes bateries no us recomanem LaduDa Publicitat. A part d’aquest problema, algunes bateries tenen la placa on va el nostre disseny desenganxada… un desastre… Sort que havíem demanat de més!

Uns pai pais molt viatgers

Ens sobraven depressors linguals (el palet que utilitzen els metges per explorar la gola) i paper kraft. Així que vam pensar què podíem fer per aprofitar aquest material. Amb la calor que estava fent aquests dies la idea ens va venir ràpid al cap.

Primer vem buscar papers d’scrapbooking per folrar el kraft. Però eren molt cars. A més, ¿cal? Si els estàvem fent per aprofitar material, té sentit gastar més diners? La resposta és no. Vem fer un disseny molt simple amb un mapamundi i el nostre logo i el vem imprimir.

Ara a retallar i enganxar!

Com preparar un casament amb temàtica de viatges - Pai País

Com preparar un casament amb temàtica de viatges – Pai País

Si us agrada el disseny el podeu descarregar de Wedding Melon, la nostra botiga d’Etsy.

Un resum de les nostres vides en fotos

En un altre restaurant que havíem visitat vem veure que els nuvis penjaven fotos seves. Ens va semblar una bona idea. La Yolanda i l’Iris (les persones del Mas de Can Riera, el restaurant on ens vem casar, que portaven nostre casament) ens van dir el lloc perfecte on penjar-les.

Vem decidir fer una història de les nostres vides des de petits fins al moment del casament. Havíem de revelar fotos nostres però també amb els nostres convidats. Així es buscarien i recordarien bons moments junts. A més d’aquesta manera “van poder estar” a la boda familiars que per una raó o una altra no podien assistir.

Com preparar un casament amb temàtica de viatges - Fotos estil retro de Cheerz

Com preparar un casament amb temàtica de viatges – Fotos estil retro de Cheerz

Com preparar un casament amb temàtica de viatges - Fotos retro de Cheerz

Com preparar un casament amb temàtica de viatges – Fotos retro de Cheerz

Com podeu veure, les fotos les vam imprimir estil Polaroid. És l’estil retro de Cheerz. Ens encanta! A diferència del proveïdor de les bateries, aquest és 100% recomanable. Pots fer la teva comanda des de l’ordinador a través de la seva pàgina web o per l’App. Nosaltres ho vam fer per l’App i és molt fàcil. Selecciones les fotos que vols i després si cal ajustes l’enquadrament.

Volem agrair a Cheerz haver volgut col·laborar amb nosaltres en aquest dia tan important. Als convidats els va encantar, ens van preguntar on les havíem fet i si es podien portar alguna de record. Tot un èxit!

Un “llibre de firmes” d’allò més viatger

Pensem que un llibre de signatures és avorrit i està passadíssim de moda. El nostre havia de ser diferent. Un bon record del casament i divertit de fer pels nostres convidats.

Sota el lema “Fes-te la teva foto de passaport i deixa’ns un comentari” animem als nostres convidats a fer-se fotos amb una càmera d’impressió instantània que vam comprar i a deixar-nos unes paraules.

Vem comprar uns àlbums de scrapbooking i els vem posar un adhesiu amb el nostre logo.

Com preparar un casament amb temàtica de viatges - Àlbum per al Photo Booth

Com preparar un casament amb temàtica de viatges – Àlbum per al Photo Booth

Como preparar una boda de tematica de viajes: Photo Booth Viajero

Como preparar una boda de tematica de viajes: Photo Booth Viajero

A què queda xulo?

Però això no és tot. Per fer-se les fotos vem fer un Photo Booth viatger. Un faraó egipci, un barret irlandès, unes màscares venecianes… el típic d’ulleres i bigotis ens semblava avorrit. A més després ho vam poder aprofitar per fer el tonto durant la festa. Això sí, aquí ia cada un amb la seva càmera i el llibre de firmes guardadet per evitar que es faci malbé.

Les taules es converteixen en ciutats

Taula 1, 2, 3… què avorrit! No volíem això. Les nostres taules es van convertir en ciutats en les que havíem estat els dos i que tenien algun tipus de relació amb algú de la taula. Per exemple, una de les taules era Amsterdam. Amsterdam va ser la primera ciutat a la qual vem viatjar junts, però no sols. Vem anar amb el germà de la Laura. Així que la taula on s’anava a asseure seria Amsterdam. A partir d’ell, per proximitat, vem muntar la resta de la taula.

Com preparar un casament amb temàtica de viatges - Taula Amsterdam

Com preparar un casament amb temàtica de viatges – Taula Amsterdam

I la taula presidencial? La ciutat d’aquesta taula estava claríssima. Praga. En aquesta ciutat és on ens vem comprometre.

Podeu veure més dissenys de cartells de taula de boda a Weeding Melon, la nostra botiga d’Etsy.

Seating viatger amb destinació…

Per inspirar-nos amb els temes de decoració fem servir Pinterest. Hi ha molt bones idees. El nostre seating es va convertir en el panell de sortides d’un aeroport. Un panell una mica vintage, no com les televisions que hi ha ara.

Com preparar un casament amb temàtica de viatges - Seating d'aeroport

Com preparar un casament amb temàtica de viatges – Seating d’aeroport

Què us sembla? Xulo, oi? Si us agrada i voleu que us el personalitzem, trobareu el seating del panel d’aeroport a Wedding Melon, la nostra botiga d’Etsy.

Entregues – Body viatger

Actualment en els casaments es fan regals a les persones més properes. Es diuen entregues i solen haver-hi entre 5 o 6 perquè no és faci molt llarg i pesat. Nosaltres vem fer regals pels pares, l’àvia de la Laura, vem donar el ram, uns nuvis i un body.

La germana de David està embarassada i volíem tenir un detall pels futurs pares i per la nostra neboda. Vem buscar empreses que fessin un body personalitzat, però la majoria només et deixaven canviar el nom del nadó. Una companya de la feina ens va parlar de Mostachin  però com la majoria d’empreses que havíem trobat tenien dissenys ja preestablerts. Vem decidir contactar amb ells per dir-lis que ja teníem un disseny i si ens ho podien imprimir en un body. No ens van posar cap problema i el resultat va ser aquest!

Com preparar un casament amb temàtica de viatges - Body Mostachin

Com preparar un casament amb temàtica de viatges – Body Mostachin

Com preparar un casament amb temàtica de viatges - Body Mostachin

Com preparar un casament amb temàtica de viatges – Body Mostachin

Quan ho vem rebre a casa ens vam quedar al·lucinats. Quin paquet més currat! David valora molt aquestes coses, els petits detalls. Així que Mostachin és un altre proveïdor que us recomanem 100%.

Us ha agradat tot el que vem preparar pel nostre casament viatger? Esperem que sí. A nosaltres ens va agradar molt i pels comentaris dels convidats també els hi va agradar molt.