Com ja sabeu, en els nostres viatges intentem fer el màxim de coses pel menor preu possible. És per això que volem ampliar la nostra entrada de què fer gratis a Barcelona a altres ciutats europees que ja hem visitat.

Avui us parlem de París. La capital francesa, tot i ser de les ciutats més cares que hem visitat, també ens pot oferir activitats que no gastarem ni un sol euro.

Museus gratis a París

Els següents museus són gratuïts per tothom el primer diumenge de mes. Si sou estudiants menors de 26 anys d’un país de la Unió Europea, podeu entrar gratuïtament qualsevol dia de l’any presentant el carnet d’estudiant i el DNI.

En el cas del Museu del Louvre si sou menors de 26 però no estudiants també podeu entrar gratis al museu del Louvre els divendres a la tarda de 18h a les 21:45h.

Museu del Louvre

París és una ciutat coneguda mundialment per un dels seus museus més importants: el Louvre. Obres com la Venus de Milo, la Gioconda de Leonardo Da VinciLa llibertat guiant el poble són algunes de les obres més conegudes d’aquest museu.  

En la nostra visita a París no vem poder entrar, i és que estant només un cap de setmana no ens va donar temps. És un dels museus més grans del món i el més gran de París, amb una superfície de 210.000 metres quadrats. La gent que hi ha estat assegura que pots estar-hi un dia sencer i tot i així segurament no el veuràs tot.

Què fer gratis a París: Museu Louvre

Què fer gratis a París: Museu Louvre

Què fer gratis a París: Gioconda i Venus de Milo al museu del Louvre

Què fer gratis a París: Gioconda i Venus de Milo al museu del Louvre

Què fer gratis a París: La llibertat guiant el poble al museu del Louvre

Què fer gratis a París: La llibertat guiant el poble al museu del Louvre

Musée de l’Orangerie

El Musée de l’Orangerie el trobem a la Plaça de la Concorde. És una galeria d’art on trobarem obres de Claude Monet, Pablo Picasso, Pierre-Auguste Renoir, entre d’altres…

Nosaltres vam estar en l’últim viatge que vam fer a París i ens va agradar molt. A part de les obres d’art, les sales ovalades són espectaculars. Si no aneu el primer diumenge de mes que és gratis, us recomanem que agafeu l’entrada combinada amb el museu d’Orsay, ja que us estalviareu diners.
Museus gratis a París: Laura al museu de la Orangerie

Museus gratis a París: Laura al museu de la Orangerie

Centre Pompidou

El Centre Pompidou, formalment conegut com Centre Nacional d’Art i Cultura Georges Pompidou, és un museu d’art modern d’estètica molt peculiar. Hi podem trobar més de 10.000 obres d’art a més d’una biblioteca i l’IRCAM (centre d’investigació musical i acústica).

Què fer gratis a París: Centre Pompidou

Què fer gratis a París: Centre Pompidou

Us hem mencionat en detall alguns dels museus més importants gratuïts a París, però aquí us deixem un llistat de tots els museus als quals podeu accedir gratuïtament en les mateixes condicions que els tres anteriors:

 • Musée des Années 30
 • Musée des Arts et Métiers
 • Musée de l’Assistance Publique
 • Musée d’Orsay
 • Musée de la Chasse et de la Nature
 • Musée National Delacroix
 • Musée National Gustave Moreau
 • Musée National Jean-Jacques Henner
 • Cité Nationale de l’Histoire de l’Immigration
 • Albert Kahn Musée et Jardins
 • Château de Malmaison
 • Cité de l’Architecture et du Patrimoine
 • Musée National du Moyen Age
 • Musée du Quai Branly
 • Musée National de la Renaissance
 • Musée National Rodin
 • Musée National des Arts Asiatiques

Altres museus com el Petit Palais i el City of Paris Museum of Modern Art són gratuïts sempre. Al Petit Palais només us cobraran si visiteu una exposició temporal.

Què fer gratis a París: Petit Palais

Què fer gratis a París: Petit Palais

Monuments gratis a París

Catedral de Notre Dame

Si voleu visitar la catedral de Notre Dame i tenir una de les millors vistes de París ho podeu fer de manera gratuïta el primer diumenge de mes, o si ets estudiant menor de 26 anys qualsevol dia de l’any.

Què fer gratis a París: Gàrgoles a la Catedral de Notre Dame

Què fer gratis a París: Gàrgoles a la Catedral de Notre Dame

Tours gratis a París

L’empresa Sandeman’s New Europe ofereix tours gratuïts per la ciutat de París tal i com fa en altres ciutats d’Europa. Nosaltres vem provar d’anar al que es fa a la ciutat de Barcelona i ens va agradar molt. És gratuït, però al final del tour pots donar el que creguis convenient al guia.

Què fer gratis a París: Vista de París des de la Catedral de Notre Dame

Què fer gratis a París: Vista de París des de la Catedral de Notre Dame

Ja sabeu, si encara no teniu dates per viatjar a París i creieu que és el vostre proper destí, intenteu agafar el primer cap de setmana de mes. Us estalviareu molts diners en tickets. Ens veiem aviat viatgers!