Donòstia és una ciutat que recomanem visitar per moltes raons. Us enumerarem tres per no excedir-nos massa. La primera raó és que es tracta d’una ciutat encantadora i la seva grandària és ideal per una escapada de cap de setmana. La segona és per la seva gent, molt amable i servicial. T’intenta ajudar en tot el que pot, tot i que no et coneguin de res. La tercera, però no menys important, la seva gastronomia. Concretament a aquesta última raó és a la que dedicarem aquesta entrada.

Abans de marxar a Donòstia vem mirar a Tripadvisor quins llocs de pintxos recomanava la gent. A partir de les impressions de la gent, ens vem fer un llistat de llocs que havíem de probar.

On menjar els millors pintxos de Donòstia

Pintxo de Foie – Bar Sport

On menjar a Donòstia: Pintxo de foie al Bar Sport

On menjar a Donòstia: Pintxo de foie al Bar Sport

Una llesca de pa, dos trossos de foie a la planxa, sal en escames i pebre (opcional, t’ho pregunten abans de posar-la) són els ingredients que fan que aquest pintxo sigui per nosaltres el millor pintxo dels que vem probar a Donòstia.

El Bar Sport es troba al carrer Fermín Calbetón número 10, carrer on trobem molts bars de pintxos. Per nosaltres és el millor lloc de pintxos. A part del pintxo de Foie, que és una de les especialitats de la casa, també us recomanem els txipirons a la planxa i l’entrecot.

Anxoves amb melmelada de nabius – Bar Txepetxa

On menjar a Donòstia: Pintxo d'anxova amb melmelada d'aranyons al Bar Txepetxa

On menjar a Donòstia: Pintxo d’anxova amb melmelada d’aranyons al Bar Txepetxa

Una llesca de pa, una anxova i melmelada de nabius és una combinació que mai haguéssim dit que pogués estar tan bona. Ens va agradar tant el contrast de sabors que amb una no en teníem prou i vem haver de repetir.

El Bar Txepetxa el trobem al carrer Pescaderia número 5. Són especialistes en els pintxos d’antxoves. Al bar podreu trobar fotografies de gent famosa que ha passat a menjar-ne pintxos, com per exemple l’actor Ian McKellen, més conegut com a Gandalf o Magneto.

Brotxeta de gambes – Bar Goiz Argi

On menjar a Donòstia: Brotxeta de gambes al Bar Goiz Argi

On menjar a Donòstia: Brotxeta de gambes al Bar Goiz Argi

Una llesca de pa, 4 gambes i vinagreta. Boníssim!

El Bar Goiz Argi es troba al carrer Fermín Calbetón número 4. A part de la famosa brotxeta de gambes també ens van recomanar probar el “Mari Juli”, però no el vem arribar a probar.