Com us vem comentar fa uns dies, aquest estiu hem visitat l’illa de Palma de Mallorca. Com teníem cotxe hem intentat veure el que més ens havien recomanat. Un dels llocs estrella que tothom ens recomanava era Sóller. Així que vem decidir anar.

Tramvia Port de Sóller – Sóller

Tramvia de Port de Sóller a Sóller

Com era el mes d’Agost i feia molta calor vem decidir que pel matí agafaríem el vaixell a Sa Calobra i per la tarda visitaríem Sóller. Després de dinar vem agafar el vaixell per tornar al Port de Sóller i vem decidir anar en tramvia a Sóller. Aquest tramvia del 1913, costa 5€ el trajecte i passa cada mitja hora. Tot i que no és precisament barat, vem decidir agafar-ho perquè és molt maco i ens feia gràcia. I qui sap, potser mai tornem, així que no s’ha de deixar res per demà!

Tramvia de Port de Sóller

Tramvia de Sóller a Port de Sóller

Nosaltres vem baixar a l’ultima parada i vem tornar cap a la plaça que havia deixat enrere el tramvia, la Plaça de Sa Constitució. En aquesta plaça trobem alguns dels edificis més importants de Sóller:

Església de Sant Bartolomeu

Església de Sant Bartolomeu de Sóller

Aquest temple va ser construït a principis del segle XIII però s’ha anat modificant amb el pas dels anys i actualment té estructures barroques, gòtiques i modernistes.

Banc de Sóller

Banc de Sóller

L’edifici, obra de Joan Rubió, és d’estil modernista i es va construir a finals del segle XIX.

Tren Palma – Sóller

Si no teniu cotxe des de Palma de Mallorca podeu agar un tren que us porta a Sóller i també amb estètica de principis de segle i segur que les vistes són impressionants.