Quan fa molta calor el millor és buscar plans fresquets. Hi ha diverses opcions per estar fresquets a l’estiu, des d’anar a un museu, anar un lloc tancat, fer una capbussada a la piscina o jugar amb l’aigua. En aquesta entrada us volem fer un recopilatori de parcs amb piscines o zones amb jocs d’aigua on us podreu refrescar i els petits s’ho passaran pipa.

1. Parc Cordelles de Cerdanyola del Vallès

A Cerdanyola del Vallès trobem aquest parc amb una zona de jocs d’aigua molt xula. Està inspirada en un ambient marí i a la nostra peque li va encantar. A més de la zona de jocs d’aigua també trobareu un parc infantil.

Parc Cordelles de Cerdanyola del Vallès

Horari: Aquests jocs d’aigua funcionen cada dia durant l’estiu de 11 a 20h. Per activar-los cal picar un botó i funcionaran durant 2 minuts.

Preu: Gratis.

Com arribar al Parc Cordelles de Cerdanyola del Vallès.

2. Parc de les Veles de Calella

El Parc de les Veles de Calella és un parc que hi ha al costat del Club nàutic de Calella. És un parc petitet ambientat al mar, hi trobareu diverses barques de fusta i uns raigs d’aigua. Aquests últims són el seu principal atractiu en dies de calor o els dies en què el mar està remenat i banyar-se amb nens petits no és la millor idea.

Horari: Els raigs d’aigua funcionen cada dia durant l’estiu de 10 a 14 hi de 16 a 20 h.

Preu: Gratis.

Com arribar al Parc de les Veles de Calella.

3. Jocs d’aigua a la Platja de la Balena, Castellar del Vallès

A la Plaça Catalunya trobareu la Platja de la Balena, una zona de jocs d’aigua amb una escultura que representa una balena capturada per tres vaixells. Simbolitza la protecció dels animals en perill dextinció. Us hem de confessar que juntament amb els jocs d’aigua del Parc Cordellas és el nostre preferit.

A banda dels jocs d’aigua també trobareu zona de jocs infantils molt xula.

Horari: Els jocs d’aigua de la Plaça Catalunya de Castellar del Vallès funcionen cada dia d’estiu de 10 a 15.30 hi de 16 a 21 h.

Preu: Gratis.

Com arribar als Jocs d’aigua de Plaça Catalunya de Castellar del Vallès.

4. Fonts de Santa Susanna

Les fonts de Santa Susanna són ideals per combatre la calor a l’estiu. A la nit, a més, podreu gaudir d’un espectacle de llum.

Horari: Funcionen durant tot l’any, encara que de novembre a març només funcionen els caps de setmana i els festius. Podeu consultar els horaris a la web de Santa Susanna .

Preu: Gratis.

Com arribar a les Fonts de Santa Susanna.

5. LaLudo al Parc de la Ciutadella

LaLudo del Parc de la Ciutadella és un espai d’educació ambiental pensat per a nens de 0 a 5 anys i que està molt bé pels més petits. A banda dels jocs d’aigua tenen moltes joguines, contes, materials naturals, objectes quotidians de fa uns anys (màquina d’escriure, telèfons fixos…). En resum mil i una coses perquè els petits s’ho passin pipa.

A LaLudo programen diferents activitats i a l’estiu hi ha jocs pensats per als més petits.

Horari: Podeu consultar l’horari a la web de l’Ajuntament de Barcelona.

Preu: Gratis.

Com arribar a LaLudo del Parc de la Ciutadella.

6. Fonts d’aigua interactives del Parc del Tibidabo

Les fonts d’aigua interactiva del Tibidabo són de lliure accés i es troben molt a prop del parc infantil del Camí del cel.

Horari: Es pot accedir en horari d’obertura del parc d’atraccions.

Preu: Gratis.

Com arribar a les fonts d’aigua interactives del Parc del Tibidabo.

7. Parc de l’aigua de Sentmenat

A Sentmenat hi ha jocs d’aigua dels que ens agraden. Estil els de Cerdanyola del Vallès i Castellar del Vallès. Jocs d’aigua que van més enllà dels raigs.

Horari: Els jocs d’aigua de Sentmenat funcionen cada dia d’estiu de 10 a 21h.

Preu: Gratis.

Com arribar al Parc de l’aigua de Sentmenat.

8. Parc de la Creueta del Coll de Barcelona

Al Parc de la Creueta del Coll hi trobem un llac que a l’estiu es converteix en piscina pública de pagament.

Horari: Podeu consultar l’època de bany i els horaris de bany en aquesta web de l’Ajuntament de Barcelona.

Preu: Podeu consultar els preus actualitzats a la web de l’Ajuntament de Barcelona . Els menors d’un any i els més grans de 65 anys tenen entrada gratuïta.

Com arribar al Parc de la Creueta del Coll .

9. Splash! al Poble Espanyol

Els caps de setmana dels mesos de juliol i agost al Poble Espanyol programen l’activitat Splash! Una activitat per passar un dia molt fresquet. Hi ha diversos espais amb tobogans inflables, inflables que tiren aigua, pistoles d’aigua i zona on poder inflar globus d’aigua.

Horari: Segons la zona.

Preu: Inclòs al preu de l’entrada al Poble Espanyol.

Com arribar al Poble Espanyol.

10. Fonts dels Jocs d’aigua de les Rieres d’Horta

A Horta trobareu aquest espai amb uns quants raigs d’aigua interactius amb polsadors. Cap al tard hi ha espectacle de llums de colors.

Horari: Podeu consultar l’horari a la web de l’Ajuntament de Barcelona.

Preu: Gratis.

Com arribar a les Fonts dels Jocs d’aigua de les rieres d’Horta.

11. Banyar-se a l’estany de Banyoles

A l’estany de Banyoles hi ha tres zones habilitades al bany: els banys del Club de Natació, els de la Caseta de Fusta i els Banys Vells. D’aquests tres només els banys de la Caseta de Fusta són gratuïts.

La zona gratuïta de la Caseta de Fusta no és una zona gaire gran, així que us recomanem anar aviat per poder estirar la tovallola a la gespa. Aquesta zona compta amb socorrista.

Mentre que us banyeu podreu veure de prop diferents espècies d’ànecs ja que és una zona oberta als animals de l’estany.

Els preus de la zona de bany del Club de Natació de Bayoles depenen de si és una entrada per a tot el dia, entrada a partir de les 16h o a partir de les 20h. Podeu consultar preus actualitzats a la web del Club de Natació de Banyoles.

Els Banys Vells és un bar amb accés al bany. Si aneu a prendre alguna cosa, dinar o sopar a aquest bar podreu banyar-vos a l’estany.

Horari: Segons la zona de bany.

Preu: Segons la zona de bany.

A més de plans fresquets passats per aigua també et poden interessar aquests plans a cobert per no passar calor i aquests plans gratuïts a Barcelona.

Si coneixes algun altre parc amb jocs d’aigua o piscina, deixa’ns un comentari. Així podrem ampliar el recopilatori.