On allotjar-nos quan anem de viatge sempre és un dels punts més importants de la nostra planificació del viatge. Ens agrada estar en una zona propera al centre, que puguis anar caminant o amb bona connexió de transport públic i que sigui una zona tranquil·la.

En una agència de viatges ens van recomanar anar a la zona de l’estació de Hauptbahnhof. Vem estar buscant per internet hotels en aquesta zona i vem veure comentaris de la zona que no ens van fer molta gràcia així que finalment vem acabar a l’altra punta de la ciutat, a l’Hotel Golden Leaf Park In Lehel, al costat del jardí anglès.

Estada

En general l’estada en aquest hotel va ser bona tot i que segurament si tornéssim a Munic, buscaríem un altre hotel per la zona.

El bany de l’habitació era una mica petit i la cortina de la dutxa feia que cada cop que et dutxaves allò semblés un llac.

Allotjament a Munic: Bany de l'habitació a l'Hotel Golden Leaf Park In Lehel

Allotjament a Munic: Bany de l’habitació a l’Hotel Golden Leaf Park In Lehel

Localització

La localització de l’hotel és molt bona. Es troba en una zona tranquil·la des de la què pots anar caminant al centre. També tens transport públic a dos carrers, però l’inconvenient és que per anar a Marienplatz has de fer transbordament, tot i només ser dues parades en total.

A un carrer tens el jardí anglès i els surfers que, encara que plogui, faci sol, siguin les vuit del matí o de la tarda estan allà practicant.

Serveis

Tenir internet per nosaltres és un punt molt important per poder compartir el nostre viatge amb vosaltres. Aquest hotel va ser dels pocs que vem trobar amb WiFi gratuït, però amb condicions: només et podies connectar a la sala d’estar de l’hotel i només podies tenir internet en un dispositiu per habitació. La veritat es que va ser un inconvenient perquè quan arribes tard a l’hotel no tens ganes de quedar-te a la sala d’estar per publicar coses. Per sort, al poc d’estar a l’hotel ens vem adonar que des de certes parts de la nostra habitació s’agafava l’internet de la sala d’estar.

Allotjament a Munic: Habitació Hotel Golden Leaf In Lehel

Allotjament a Munic: Habitació Hotel Golden Leaf In Lehel

Personal

En general el personal va ser molt amable, tot i que el dia que vem preguntar com connectar-nos a internet en comptes d’explicar-nos com fer-ho ens van agafar el mòbil i ho van fer ells. Així que el segon dia quan volíem connectar-nos vem haver d’anar un altre cop a preguntar-ho i aquest cop sí que ens van dir com fer-ho.

Valoració final

La nostra valoració de l’Hotel Golden Leaf Park in Lehel és d’un 7 sobre 10.

Informació útil de Munic

  • Vols a Munic: Nosaltres vem volar amb Lufthansa des de Barcelona ja que era l'opció més barata, fins i tot millor que companyies low-cost com Vueling. Tot i així sempre està bé comparar amb cercadors com Skyscanner i intentar ser flexibles en dates per trobar els millors preus.
  • Què menjar a Munic: Munic va ser un dels primers llocs on vem començar a provar menjar típic i va ser de les millors decisions que hem pres mai. El menjar bavarès és espectacular. Podeu veure que vem menjar a la entra sobre què menjar a Munic.
  • Què veure a Munic: Podeu llegir la nostra entrada dels 5 imprescindibles de la ciutat de Munic o mirar la categoria Munic per veure que més hem escrit d'aquesta ciutat bavaresa.
  • Excursions des de Munic: Si aneu a Munic no podeu marxar sense visitar el castell de Neuschwanstein. Encara que és molt turístic és un imprescindible per a nosaltres. Si decidiu anar al castell, també podeu visitar el poble de Füssen molt a prop del castell.
  • La nostra guia de Munic: Podreu veure tot el que ens va semblar interessant compartir d'aquesta ciutat. Una mica com aquesta informació útil però més en detall.