Qui no ha escoltat mai una cançó dels Beatles? Doncs ells van començar a tocar en llocs com el Cavern Club, a Liverpool. Un bar singular, on grups amateurs demostren el seu talent dia a dia.

The Cavern Club a Liverpool

Al Cavern Club han tocat grups com Arctic Monkeys, Oasis, Kasabian, Queen, The Rolling Stones, The Who i molts més que segur coneixereu. Davant del local hi ha una paret on cada totxana té el nom d’un grup que hi ha actuat.

Grups que han tocat al The Cavern Club

Nosaltres vam anar-hi perquè era un lloc conegut, pel fet que els Beatles hi van començar. El que no ens esperàvem és el gran talent de la gent que comença. A Angleterra estan triomfant molt els grups independents perquè tenen molta qualitat i cada cop depenen menys de les grans discogràfiques per produir música.

El preu de l’entrada varia segons el dia de la setmana i l’hora d’entrada, però no és molt car, està entre una i tres lliures. Se’n solen fer cinc o sis concerts durant tot el dia. El local, com el seu nom indica, és com una caverna, a dos pisos sota terra. Té un sostre molt baix així que l’acústica és molt bona.

El local va ser reconstruït aprofitant totxanes de l’original l’any 1984.

Si sou a Liverpool uns dies o aprop de Liverpool us recomano que hi passeu una tarda prenent alguna cosa. No us decepcionarà.

Per a més informació us deixem l’enllaç a la seva pàgina web.