Hi ha visites guiades en espanyol al camp de concentració d’Auschwitz? Quan? Com s’ha de comprar l’entrada? Cal reservar per internet? Per on podem reservar? Totes aquestes preguntes són les que ens feu arribar al mail molts de vosaltres. Si seguiu llegint, trobareu totes les respostes.

Hi ha visites guiades en espanyol al camp de concentració d’Auschwitz? Quan?

Entrada al camp de concentració d'Auschwitz: Arbeit macht frei
Entrada al camp de concentració d’Auschwitz: Arbeit macht frei

Sí, hi ha visites guiades en espanyol al camp de concentració d’Auschwitz. En aquest enllaç podeu consultar els horaris de les visites guiades en espanyol.

Com s’ha de comprar l’entrada pel camp de concentració d’Auschwitz?

Nosaltres quan vem visitar el camp de concentració d’Auschwitz no vem reservar entrada per internet. No vem veure la necessitat per que anàvem uns dies després de Setmana Santa i per tant no hi hauria gaire turista. La vem comprar directament al camp de concentració. Això sí, abans d’anar vem consultar quins eren els horaris de la visita guiada en espanyol per no arribar tard.

A les visites guiades es proporcionen uns auriculars, per si el guia s’allunya no et perdis el que està explicant. La visita dura aproximadament 4 hores. Quan nosaltres la vem fer ens va enganxar a l’hora de dinar, així que no està de menys portar entrepans. Si voleu llegir més sobre la nostra visita, ho podeu llegir aqui i aquí.

Guia en espanyol d'Auschwitz
Guia en espanyol d’Auschwitz
Nosaltres escoltant al guia pels auriculars
Nosaltres escoltant al guia pels auriculars

Cal reservar la visita guiada al camp de concentració d’Auschwitz per internet? Per on?

Tot i que nosaltres no vem veure la necessitat, si aneu en ple mes d’agost o a Setmana Santa, pot ser que trobeu molts turistes. Per evitar cues i, qui sap, potser quedar-vos sense poder fer la visita guiada, més val reservar. Gràcies a l’Amparo i el Miquel, dos lectors que ens van contactar per ajudar-los en el seu viatge, hem sabut des d’on fer la reserva.

Per reservar l’entrada pel camp de concentració d’Auschwitz heu d’entrar a la pàgina web oficial del camp de concentració.

Us deixem el pas a pas perquè reservis sense cap problema!

El primer pas haureu de triar quin tipus d’entrada voleu. Haureu d’agafar entrada individual (Visit for individuals).

Reserva visita guiada camp de concentració d'Auschwitz: Entrada individual
Reserva visita guiada camp de concentració d’Auschwitz: Entrada individual

A continuació haureu de seleccionar la data en que voleu fer la visita guiada.

Reserva visita guiada camp de concentració d'Auschwitz: Elecció de data
Reserva visita guiada camp de concentració d’Auschwitz: Elecció de data

En aquest pas, haureu de seleccionar en quin idioma volem fer la visita així que seleccionarem l’opció spanish.

Reserva visita guiada camp de concentració d'Auschwitz: Elecció d'idioma de la visita i horari
Reserva visita guiada camp de concentració d’Auschwitz: Elecció d’idioma de la visita i horari

En el cas que sigueu estudiants de menys de 26 anys amb targeta d’estudiant podreu agafar la tarifa reduïda de 30 zlotys. Si no, haureu de seleccionar l’entrada normal de 40 zlotys. Aquí també haureu de posar el número d’entrades que voleu.

Reserva visita guiada camp de concentració d'Auschwitz: Elecció tipus d'entrada i número d'entrades
Reserva visita guiada camp de concentració d’Auschwitz: Elecció tipus d’entrada i número d’entrades

A continuació heu de seleccionar el vostre país de procendència.

Reserva visita guiada camp de concentració d'Auschwitz: Elecció país
Reserva visita guiada camp de concentració d’Auschwitz: Elecció país

La reserva d’entrades ja no ens demana cap més dada, així que podem procedir a pagar. Per continuar ho farem amb l’opció sense registre (Buy without signing up).

Reserva visita guiada camp de concentració d'Auschwitz: Formulari dades personals
Reserva visita guiada camp de concentració d’Auschwitz: Formulari dades personals

Per finalitzar el procés haureu d’omplir les vostres dades personals. Només els camps amb asteriscs són obligatoris.

Reserva visita guiada camp de concentració d'Auschwitz: Formulari dades personals
Reserva visita guiada camp de concentració d’Auschwitz: Formulari dades personals

Després d’omplir les dades personals haureu de confirmar que tot és correcte i picar el botó Order per poder arribar a la pàgina de pagament, en la que només haureu de confirmar.

Reserva visita guiada camp de concentració d'Auschwitz: Pagament online
Reserva visita guiada camp de concentració d’Auschwitz: Pagament online

Arribat a aquest punt rebreu un correu amb un resum de la vostra comanda i dient-vos que si no heu fet encara la transferència, teniu fins a certa hora abans de què es cancel·li la reserva.

Esperem que us sigui útil i si en qualsevol moment teniu algun dubte del vostre viatge a Cracòvia o altre indret que haguem visitat, no dubteu en contactar-nos per qualsevol via (xarxes socials, mail, comentaris al blog…). Intentarem ajudar-vos en tot el que puguem.

Alternatives a la visita guiada oficial

Després d’escriure aquesta entrada hem estat rebent missatges i comentaris dient que en temporada alta no hi ha places al camp de concentració. Com nosaltres ho vam fer amb el guia oficial, no sabem que tal seran els operadors privats. Tot i així, si no us queda una altra opció, aquí us deixem un tour a Auschwitz que inclou transport fins al camp de concentració. Hem escollit un que té molt bones valoracions.

Informació útil de Polònia

  • On dormir a Varsòvia: Nosaltres vem dormir en aquest hotel y vem estar molt bé. Era molt sencill, pero com només hi anavem a dormir ja era suficient. En bus s'arriba al centre en 10 minuts i prop de l'hotel hi ha un supermercat que ens va ser molt útil.
  • On menjar a Varsòvia: Sabeu que és un bar de llet? Si vols saber més sobre els bars de llet, on menjar i menjar típic de Varsòvia feu una ullada a aquesta entrada.
  • Vols a Cracòvia: Nosaltres vem tenir sort de trobar vols molt barats, 65 euros anada i tornada, ja que era temporada baixa. Sempre busquem en Skyscanner i intentem ser flexibles en dates.
  • On dormir: Nosaltres ens vem allotjar en aquest aparthotel. Ens va costar 19.35€ per persona/nit. Podeu veure la nostra opinió en aquesta entrada: On dormir a Cracovia. També podeu comparar preus d'hotels de Cracòvia en aquest buscador.
  • Què veure a Cracòvia: Aquests són els nostres imprescindibles de Cracòvia. Podeu llegir més sobre el nostre viatge aquí.
  • On canviar Euros per Zlotys: No canvieu a l'aeroport, us diem quin és el millor lloc dins de Cracòvia.
  • La nostra guia de Cracòvia: Aquí us donem més dades d'interés sobre la ciutat.