Aquest any hem assistit a Travel Bloggers Meeting (TBM), una reunió de bloggers de la que havíem llegit molt per twitter en altres edicions. Era el primer cop que hi anàvem i no sabíem ben bé el que ens esperaria.

Travel Bloggers Meeting

Aquest any tenia lloc a Tarragona, per nosaltres una de les ciutats més boniques que hem visitat, així que no vem perdre l’oportunitat i vem anar-hi. El TBM va començar divendres amb moltes activitats a la ciutat de Tarragona però per qüestions laborals no vem poder assistir.

Conferències del Travel Bloggers Meeting (TBM)

Com divendres no vem poder assistir a les primeres ponències, dissabte ens vem aixecar a les 6 del matí per poder estar a Tarragona a les 9 i no perdre’ns cap altra xerrada.

No us explicarem totes les xerrades del Travel Bloggers Meeting (TBM) però sí que volem destacar-ne un parell. La d’Alfonso Calzado de IATI i la de Juan A. Martínez de Somos viajeros.

La primera ponència a la que vem poder assistir va ser la d’Alfonso Calzado de IATI. La seva entrada ens va sobtar a tots, va entrar amb la moto amb la que ha recorregut Espanya. I és que la seva xerrada es deia Espanya des de una moto. Ens va explicar com havia convençut a BMW perquè li deixessin una moto per fer una ruta per tota Espanya per visitar els clients de l’asseguradora on treballa. I direu i que treu BMW? Doncs publicitat, ja que via les xarxes socials anava informant de com li anava el viatge.
Ens va ensenyar fotos del seu viatges i anècdotes i tot i que al principi la xerrada no ens atreia molt, perquè ni tenim moto ni ens agraden, la forma de conduir la xerrada va fer que no perdéssim el fil.

L’altre xerrada que us comentàvem és Viatges en familia. De moment per nosaltres no és de molt interès perquè encara veiem molt lluny això de formar una família però ens va encantar. En principi la ponència anava a càrrec de Juan A. Martínez de Somos viajeros, però com parlava de viatjar en família els seus fills li van treure una mica de protagonisme. Vem riure molt i vem veure les parts bones i les dolentes de viatjar amb nens. Per nosaltres va ser la millor amb diferència.

Presentación de somosviajeros sobre viajar en familia

Sopar sorpresa al Travel Bloggers Meeting

Quan van acabar totes les xerrades i es va donar per finalitzat l’esdeveniment ens van dir que el sopar es faria a una hora en autocar de Tarragona. Vem pujar a l’autocar amb destí desconegut, no ens ho volien dir, era una sorpresa. I quina sorpresa! Esteu atents que en pròximes entrades us en parlarem.

Rutes des de Tarragona

A part de les conferències de dissabte, diumenge hi havien programades unes rutes gràcies a Costa Daurada i Terres de l’Ebre. La ruta que nosaltres vem escollir va ser la GastroBatalla i vem visitar Torredembarra, Calafell i El Vendrell. Ens ho vem passar molt bé, no només per les activitats sinó també per la companyia dels bloggers d’Ahora toca viajar, Un Mundo para Tres, FotoescapadaConcha de viajeHacemos TurismoDos de viaje i Travelling Dijuca.

L’experiència del Travel Bloggers Meeting

L’experiència va ser inoblidable. Poses cara a molta gent, coneixes a d’altres, t’expliquen les seves experiències viatgeres, coneixes el lloc i els voltants d’on es celebra el TBM… I el millor o pitjor de tot és que en quant acaba ja tens ganes de que comenci el següent. Així que volem acabar aquesta entrada donant les gràcies a Victoria i Eddy que són els organitzadors i els que han fet possible aquest cap de setmana.

Bloggers assistents al TBM Cat Sur

Fotografies

Logotip de Travel Bloggers Meeting (capçalera de la web oficial)
Foto bloggers TBM CatSur – Facebook Travel Bloggers Meeting