Visita al Parc de Collserola

Fa uns caps de setmana se’ns va acudir d’anar al Parc de Collserola, el parc metropolità més gran del món.

Pantà de Vallvidrera del Parc de CollserolaVem visitar el Pantà de Vallvidrera (no es res de l’altre món) i vem estar una estona per la muntanya, desconnectant del dia a dia a la ciutat. Vem intentar seguir una ruta que començava i acabava a l’estació de ferrocarrils, però ens deuríem perdre ja que vem acabar a una urbanització amb quatre cases. Al seguir el carrer pel que vem sortir vem arribar a una plaça on només hi havia una parada d’autobús. Aquest era un bus del barri que portava al Tibidabo i vem pensar que seria una bona ocasió per anar-hi.

Transport gratuït al Tibidabo

Aquest bus del barri té parada a l’estació del funicular de Vallvidrera. Si voleu anar al Tibidabo podeu agafar els ferrocarrils de la generalitat fins al Peu de funicular, agafar el funicular i després el bus 111.

Plaça del Tibidabo on et deixa el bus del barriUs deixa a la mateixa plaça del Tibidabo i amb un bitllet de transport integrat ens estalviem el preu del funicular del Tibidabo, que són més de 7 euros.

Visita a l’Església del Sagrat Cor del Tibidabo

Feia temps que, veient-lo il·luminat de nit des de Barcelona, que dèiem d’anar un dia a visitar-lo però com no volíem gastar el que costa el funicular ho anàvem deixant. Aquest dia ens va venir rodat per anar-hi.

Església Sagrat Cor del Tibidabo

L’església del Sagrat Cor del Tibidabo té molt bones vistes de la ciutat de Barcelona. Es troba a la mateixa plaça on s’entra al Parc d’atraccions del Tibidabo i el bus del barri acaba allà mateix. Per dos euros pots pujar a l’ascensor que et portarà fins a dalt de tot, però si no vols pagar, caminant pots anar fins a mig camí.

Vistes des del Sagrat Cor del Tibidabo

Vistes des del Sagrat Cor del Tibidabo

Vistes des del Sagrat Cor del Tibidabo

Nosaltres vem pujar fins a dalt de tot, però el meu vertigen va poder amb mi, i les fotografies les vaig fer enganxat a la paret. Jeje. Em va recordar al viatge a Mallorca.