Botiga o museu?

Gaudi Experiència

El dijous passat ens van convidar a la inauguració de Gaudí Experiència, un lloc que com el seu eslògan ens diu, ens farà veure Gaudí amb uns altres ulls. Es tracta d’un botiga/museu sobre Gaudí on es podrà veure tota la informació de l’arquitecte modernista. Aquesta informació la trobem en unes pantalles tàctils enormes situades a les parets del local. Aquestes mostren fotografies i text amb el que pots interactuar i el material és molt interessant. Ens vem quedar una bona estona llegint sobre obres de Gaudí.

Pantalles interactives

A més a més també trobem pantalles simulant un iPhone gegant en les que podreu jugar als jocs de Memory (emparellar imatges ocultes), buscar les 7 diferències i puzzles amb obres de Gaudí. Això fa que si aneu amb nens, i no tant nens, estigueu tots plegats una estona distrets.

Jocs interactius amb obres de gaudí

Projecció en 4D

Tot i que això és molt interessant, l’atracció principal del Gaudí Experiència és el que podem veure a la part de dins. Es tracta d’una pel·lícula que en diuen en 4D ja que és estil Imax però amb moviment de seients sobre les creacions de Gaudí. La veritat és que és espectacular. Pels que hagueu estat a Port Aventura és semblant al Sea Odyssey però molt més aconseguit.

Sala de projecció

Maquetes de les seves obres

A més d’això trobem algunes maquetes com la del Parc Güell i una d’un gratacel que Gaudí va dissenyar per ser construït a Nova York però que al final no es va arribar a fer. No hi havia plànols i aquesta maqueta ha sigut feta amb els dibuixos que el mateix Gaudí va fer.

Maqueta rascacels Nova York de Gaudi

Maqueta del Parc Güell

Informació

El preu de l’entrada és de 9€ l’entrada general i de 7.5€ l’entrada reduïda (majors de 65 anys i menors de 14). Les projeccions es fan cada mitja hora. Des d’Equipatge de mà us recomanem que si sou per Barcelona i us agrada Gaudí ho visiteu, val molt la pena.

Botiga

Botiga Gaudí Experiència

Estatua de Gaudí

Fotografies

Pantalles | Web oficial
Projecció 4D | Web oficial
Botiga Gaudí Experiència | Web oficial